Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія РТС запускає академічну програму в області Інтернету речей (IoT).

Компанія РТС запускає академічну програму в області Інтернету речей (IoT)

Програма спрямована на розвиток IoT-знань і навичок за допомогою академічного та практичного навчання

НИДХЭМ, Массачусетс, 22 березня 2015 р. — Нестача фахівців, що володіють знаннями по темі Інтернету речей (IoT), вважається головною перешкодою для впровадження та застосування IoT на підприємствах. Компанія PTC (NASDAQ: PTC) сьогодні оголосила про запуск академічної програми в області Інтернету речей, спрямованої на вирішення проблеми нестачі необхідних навичок у студентів. Навчання буде здійснюватися на базі платформи ThingWorx®, призначеної для розробки додатків для Інтернету речей.

Дослідження, нещодавно опублікований Світовим банком, показало, що в найближчі 10 років по всьому світу очікується відкриття двох мільйонів вакансій в сфері інформаційних і комунікаційних технологій. Крім того, понад 95% компаній стверджують, що вже в найближчі три роки вони в тій чи іншій формі планують застосовувати концепцію Інтернету речей. У зв'язку з цим освітнім установам необхідно ретельніше готувати студентів до майбутньої зайнятості в таких компаніях.

Освітня програма PTC в області Інтернету речей надає учасникам можливість використання платформи ThingWorx для розробки IoT-додатків в середовищі, розгорнутої на серверах PTC. З допомогою ThingWorx студенти та викладачі зможуть створювати свої власні IoT-додатки. Користувачі отримують доступ до покроковим навчальних інструкцій і тренінгам PTC University по роботі з платформою ThingWorx, які допоможуть їм швидше освоїти платформу, а також до спеціалізованого інтернет-спільноти для обміну знаннями і допомоги один одному. Академічна IoT-програма знайомить слухачів з концепцією Інтернету речей і з платформою для розробки IoT-додатків в такому обсязі, який навряд чи може бути забезпечений в традиційних класах. Ця програма також допомагає готувати студентів для подальшого найму роботодавцями, зацікавленими у створенні інтелектуальних мережевих виробів і систем.

«Інтернет речей – це один з найбільш революційних і захоплюючих технологічних трендів сучасності, – говорить Джон Стюарт, старший віце-президент PTC по глобальному навчання. – Компанії і викладачі намагаються зрозуміти, як включити в освітній процес і реалізувати концепцію Інтернету речей. Ми тісно співпрацюємо з нашими корпоративними клієнтами, партнерами по ринку і викладачами, щоб забезпечити максимально можливу підготовку вивчають різні дисципліни студентів, для того щоб вони могли відповідати вимогам сучасного світу Інтернету речей».

Щоб зареєструватися для участі в програмі і отримати безкоштовний доступ до платформи ThingWorx перейдіть за посиланням www.ptc.com/ go/iotacademic, вкладка «Освітня програма».

Додаткові ресурси:

• Академічна IoT-програма PTC
Інфографіка: Як вирішити проблему нестачі знань в області Інтернету речей?
Блог PTC: як ми інтегруємо практичний досвід в сфері Інтернету речей в навчальний процес.

За додатковою інформацією щодо Освітньої IoT-програмі PTC звертайтеся до Дмитру Орлову за адресою: dorlov@ptc.com.

Про компанії PTC
PTC (NASDAQ: PTC) – міжнародна компанія-розробник технологічних платформ і промислових додатків для інтелектуальних мережевих виробів.

Програмні продукти PTC призначені для виробничих підприємств і інших компаній, зайнятих у сфері створення та обслуговування виробів. Завдяки загальновизнаною платформі для розробки і запуску додатків ThingWorx, наші замовники відкривають нові можливості своїх продуктів і послуг за допомогою технологій Інтернету речей. PTC – основоположник розробки ПЗ для автоматизації проектування (САПР). Отримати додаткову інформацію можна на сайті http://ru.ptc.com/.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт