Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Президент Dassault Systemes високо оцінив технологічні інновації рішень російської компанії ТЕСИС .

Президент Dassault Systemes високо оцінив технологічні інновації рішень російської компанії ТЕСИС

Компанія ТЕСИС взяла участь у щорічній конференції SCC2015 (SIMULIA Community Conference), що проходила 18-21 травня в Берліні. На конференції наша компанія брала участь у виставці партнерів Dassault Systemes, а також представила доповідь «Моделювання сильно пов'язаних взаємодій рідини і конструкції, використовуючи програмні комплекси Abaqus і FlowVision» («Simulating Strongly Coupled Fluid-Structure Interactions using Abaqus and FlowVision»).

Стенд нашої компанії відвідав президент і головний виконавчий директор Dassault Systemes Бернар Шарлес (Bernard Charles), який високо оцінив технологічні інновації програмного комплексу FlowVision. Серед представлених йому завдань, вирішених за допомогою програмного комплексу FlowVision, він зазначив моделювання розподілу масла в автомобільних коробках передач з урахуванням повітряної фази і теплових зазорів, а також завдання з області Life Science, наприклад, моделювання роботи людського серця.

TESIS Flowvision Charles

Компанія TESIS являє програмний комплекс FlowVision президенту і головному виконавчому директору Dassault Systemes Бернару Шарлесу (перший праворуч)

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт