Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Програмні комплекси Autodesk 2016 тепер доступні російським користувачам.

Програмні комплекси Autodesk 2016 тепер доступні російським користувачам

До 24 липня річні ліцензії можна буде придбати за спеціальною для Росії ціною — зі знижкою 50%

Москва, 27 травня 2015 р.Autodesk (NASDAQ: ADSK) повідомляє про випуск нових 2016 версій програмних комплексів для проектування. В них знайшли відображення найкращі практики роботи з настільними і хмарними рішеннями, міжнародний досвід проектувальників, інженерів і візуалізаторів.

Нові програмні комплекси володіють широким набором унікальних сумісних один з одним інструментів, з єдиною філософією взаємодії з користувачем.

«Наші клієнти розширюють межі проектування, знаходячи нові способи виробництва продуктів, зведення будівель і створення контенту для індустрії розваг. При цьому програмні комплекси Autodesk охоплюють всі процеси, пов'язані з випуском продукту: від захоплення реальності і варіативного проектування до створення фізичних зразків за допомогою 3D-друку та інших методів виробництва», — зазначає Амар Ханспал (Amar Hanspal), старший віце-президент Autodesk.

Кожен програмний комплекс включає в себе AutoCAD 2016, ReCap і 3ds Max.

Як зазначають активісти російського співтовариства користувачів Autodesk, основними перевагами 2016 версії AutoCAD стали значне збільшення швидкості роботи, введення нових команд, розширення роботи з PDF та удосконалення тривимірного моделювання.

Технологія ReCap, також включена в кожен програмний комплекс, що робить захоплення реальності ще більш доступним і простим завдяки додаванню найбільш поширених форматів для лазерного сканування, «розумних» інструментів для проведення вимірів, просунутих анотацій, можливостей синхронізації і так далі.

3ds Max 2016 пропонує нові інструменти 3D візуалізації — вдосконалені шаблони і робота з OpenSubdiv, розширені можливості візуалізації та інші нововведення.

Building Design Suite пропонує поліпшену продуктивність і сумісність з інструментами візуалізації, перевірки на колізії та деталізації. Серед найбільш цікавих нововведень Revit Architecture 2016 -- автоматична підгонка кордонів 3D виду по виділених об'єктів («рамка вибору») і режим перегляду залежностей, в якому можна зручно подивитися приховані залежності в проекті і відредагувати їх. Користувачі нової версії зможуть оцінити новий хмарний сервіс енергетичного аналізу Solon, розширення Site Designer для створення ситуаційних схем та благоустрою території, поліпшену роботу з форматами PDF, DWG і IFC, розширені API та інші нововведення.
  • Infrastructure Design Suite також зазнав значних поліпшень. У Infraworks з'явилася можливість розрахунку руху автотранспорту по проектних дорогах і виділеній території, бібліотека вітчизняних фасадів будівель, робота з об'єктами профілювання, розширені можливості створення та аналізу мостових елементів і систем водозбору. В AutoCAD Civil 3D додані нові команди для нанесення міток на трубопроводи, функції створення поверхонь з хмари точок і зациклення елементів конструкції, робота з координаційними моделями Navisworks, а також нові можливості інтеграції з Infraworks і Vault.autodesk.com/suites/plant-design suite/overview" target="_blank">Plant Design Suite представляє значно вдосконалений AutoCAD Plant 3D, отримав щільну інтеграцію з Autodesk Vault і зв'язку з моделями Navisworks як з еталонними моделями в процесі моделювання. Також в AutoCAD MEP включені інструменти для моделювання каналів для електропроводки і повітропроводів.
  • Для вирішення завдань в промисловому проектуванні пропонується комплексна технологія з новими розширеними можливостями моделювання, моделювання та виготовлення виробів. Вперше представлений новий Autodesk AnyCAD, що дозволяє працювати з будь-якими сторонніми проектними файлами, а також нові можливості 3D друку, спрощують підготовку цифрової моделі для виготовлення будь-3D принтері.

    • Product Design Suite: додаток до AnyCAD і новими можливостями 3D друку 2016 версія пропонує покращені інструменти візуалізації, управління даними, просунуті можливості симуляції та доступ до хмарної САПР Autodesk Fusion 360. З важливих новинок нового Inventor варто відзначити імпорт геометрії з інших CAD-систем із збереженням асоціативності моделей, значне розширення інструментів для роботи з довільними формами, зміни в середовищі роботи з листовим металом, перероблений механізм інтеграції з AutoCAD Electrical, розширені інструменти для створення і обробки креслень і схем.autodesk.com/suites/factory-design suite/overview" target="_blank">Design Factory Suite: 2016 версія пакету, також включає оновлений Inventor, дозволяє ефективно проектувати промислові підприємства, а також розглядати можливі варіанти розміщення обладнання.

    Цифрові художники, творці фільмів і комп'ютерних ігор оцінять користь нових інструментів Autodesk для повного циклу виробництва контенту, особливо при взаємодії мультидисциплінарних територіально розподілених команд.

    • Entertainment Creation Suite: основні поліпшення сфокусовані на продуктивності при створенні анімації, простоті використання, спільної роботи і об'єднання робочих процесів. На думку співтовариства користувачів Autodesk, це кардинальне оновлення, яке тягне за собою переосмислення багатьох вже усталених і звичних можливостей, для багатьох CG художників, 2016 версія буде довгоочікуваним і цікавим рішенням для реалізації самих складних творчих ідей.

    Переваги для передплатників

    Користувачі отримають нові переваги завдяки можливості об'єднання традиційних практик роботи з хмарними сервісами Autodesk 360 — швидким рендерінгом, інструментами візуалізації, моделювання, аналізу, спільної роботи та ін.

    Передплатники також зможуть оцінити новий портал Autodesk Account, персоніфікований і простий у використанні, де можна централізовано керувати власним портфелем ліцензій, відстежувати появу нових сервісів і пропозицій.

    Доступність та умови придбання

    Програмні комплекси Autodesk 2016 вже доступні для придбання в Росії у вигляді безстрокових або тимчасових ліцензій. До 24 липня річні, дворічні і трирічні ліцензії на окремі продукти і програмні комплекси можна буде придбати за спеціальною для Росії ціною — зі знижкою 50%.

    Про Autodesk

    Autodesk допомагає придумувати, проектувати і створювати світ майбутнього. Різні користувачі — від професійних дизайнерів, інженерів і архітекторів до цифрових художників, студентів і просто любителів — застосовують рішення Autodesk для підвищення творчого потенціалу та вирішення важливих професійних завдань. Детальніша інформація — на сайті www.autodesk.ru.

    Autodesk is a registered trademark of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names trademarks or belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document.

    © 2015 Autodesk, Inc. All rights reserved.

    .

    До списку

    Сервіси

    Розклад

    Соціальні мережі

    Facebook
    YouTube

    Інформаційне партнерство

    Прес-центр
    Закон про вищу освіту
    © 2006-2024 Інформація про сайт