Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Импортоопережение: до 2018 року в Сколково планують створити універсальну платформу для інтеграції будь-яких компонентів інженерного ПО .

Импортоопережение: до 2018 року в Сколково планують створити універсальну платформу для інтеграції будь-яких компонентів інженерного

Йдеться про проекті, розробленому консорціумом ІТ-компаній фонду Сколково. Консорціум є відкритим і в даний час об'єднує провідних російських розробників програмного забезпечення: ДК Техносерв, SDI Solution, ЦК РЕЛЭКС, Фидесис, ОПТИМЕНГА-777, а також спеціалізовані наукові та інжинірингові центри.

Метою консорціуму є розробка кроссотраслевого програмного комплексу (КПК), що забезпечує інтеграцію підсистем інженерного та систем управління промисловими підприємствами на різних рівнях: інтеграція Процесів, інтеграція Сервісів, інтеграція Даних. КПК – це кроссплатформенной рішення з відкритою архітектурою, що дозволяє поетапно інтегрувати компоненти комплексу PLM як вітчизняних, так і зарубіжних виробників.

Склад КПК:

  • сервісна інтеграційна платформа «Техносфера».
Цільова архітектура Сколково-КПК

Цільова архітектура КПК до 2018 року

  • Інтеграційна платформа інженерного програмного комплексу дозволить:
  • інтегрувати прикладні системи в області інженерного та здійснити їх поетапне введення в промислову експлуатацію.
Реалізація проекту КПК передбачає поетапне введення в промислову експлуатацію вітчизняних компонентів комплексу інженерного ПО, всі частини якого інтегровані з корпоративної MDM системою – «Semantic MDM», а результати робіт прикладних систем відображаються у загальному уніфікованому інтерфейсу сервісно-интегированной платформи – «Техносфера». На кожному етапі проекту планується розвиток інтеграційних рішень, функціональних систем та відпрацювання інтеграційних механізмів з новими функціональними підсистемами – інженерним та іншими ІТ-компонентами.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт