Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

AWV і ЛЕДАС випустили ліцензований модуль тріангуляції САПР-моделей на графічних процесорах .

AWV і ЛЕДАС випустили ліцензований модуль тріангуляції САПР-моделей на графічних процесорах

Нові технології дозволили перевершити результати декількох комерційних 3D. Ця програмна компонента реалізована за допомогою обчислень на графічних процесорах і доступна для ліцензування та інтеграції в будь-яку систему класу CAD/CAM/CAE/PDM/PLM.
ліцензувала геометричний вирішувач LGS 3D і інтегрувала її в свою платформу ClassCAD. Торік фірми уклали довгостроковий договір про співпрацю, першим проектом якого і стала розробка високопродуктивної тріангуляції довільних поверхонь, т.год. NURBS-сплайнів. Обидві сторони мають релевантні історії успіху на B2B-ринку програмних компонент: ClassCAD компанії AVW є платформою для пропрієтарних звичайно-користувальницьких додатків САПР, в той час як технологія LGC порівняння 3D моделей і геометричні розв'язувачі LGS 2D і 3D, розроблені компанією ЛЕДАС, інтегровані в кілька відомих САПР, доступних на ринку будь-якому користувачеві. Знання експертів ЛЕДАСа, отримані в численних проектах по геометричному моделюванню, таких як реалізація геометричного ядра нового покоління RGK, вдало доповнили розуміння AWV реальних потреб ринку. Права інтелектуальної власності на розроблену програмну компоненту належать компанії AWV, а ЛЕДАС виступає в якості глобального реселлера цього продукту.

«Новий модуль тріангуляції вже апробований індустрією в складі нашої платформи ClassCAD, використовуваної кількома великими промисловими компаніями в їх внутрішніх робочих процесах», — сказав Райнер Вігель, генеральний директор AWV Informatik. — «Ми вважаємо, що нове рішення є кращим на ринку за сукупністю ключових параметрів продуктивності, якості і ціни. Кілька вендорів ліцензованого інженерного софта вже займаються інтеграцією модуля до складу своїх продуктів, так що скоро він стане доступним широкому колу кінцевих користувачів».

«Порівняння продуктивності показало багаторазове перевагу нашої розробки перед модулями тріангуляції в деяких відомих комерційних 3D ядрах», — сказав Іван Риков, директор по технології компанії ЛЕДАС. — «Використання обчислень на графічних процесорах в області САПР ще не досягло належної популярності, адже більшість інженерних систем і додатків базується на коді, розробленому ще в минулому столітті, і не може використовувати нові апаратні архітектури. Ми вже мали досвід роботи з GPU в рамках проекту RGK, тому вирішили використовувати всі доступні сучасному програмісту можливості, щоб досягти найкращого результату».

Про компанії AWV Informatik

Компанія AWV Informatik AG була заснована в 2000 році на базі швейцарського Університету Прикладних Наук і Технологій. AWV займається дослідженнями і розробками для інновацій в САПР, її головним продуктом є інтегрована платформа ClassCAD для розробки САПР-додатків. Більше інформації можна отримати на веб-сайті awv-informatik.ch.

Про компанії ЛЕДАС

Компанія ЛЕДАС — закрите акціонерне товариство, засноване у 1999 році фахівцями науково-дослідних лабораторій Російської Академії Наук. ЛЕДАС займається розробкою на замовлення інженерного програмного забезпечення, розробкою власних високотехнологічних САПР продуктів та консалтинговими послугами.

Головний офіс компанії розташований в Академмістечку, що дозволяє підтримувати близькі відносини з більш ніж 30 інститутами Академії Наук і Новосибірським Державним Університетом. Більш детальна інформація доступна на веб-сайті www.ledas.ru.

 

Контакти для преси 
тел.: 7 383 335 6504 
факс: 7 383 335 6256 
е-мейл: info@ledas.com 
веб: www.ledas.com 
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт