Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія JGC America приймає рішення про використання хмарної технології Intergraph®.

Компанія JGC America приймає рішення про використання хмарної технології Intergraph®

Інжинірингова компанія, що спеціалізується на управлінні закупівлями, постачанням і будівництвом, підписує договір про придбання ліцензій хмарного рішення SmartPlant® Cloud

Хантсвил, Алабама, 29 червня, 2015 - JGC America, Inc. - розвивається інжинірингова компанія, що надає послуги з управління закупівлями і будівництвом, уклала договір з компанією Intergraph про покупку і використанні пакету рішень SmartPlant Enterprise Engineering .

Договір розрахований на 7 років і передбачає купівлю і використання ЗА в новому американському офісі компанії. JGC America є дочірньою компанією JGC Corporation of Japan і прийняла рішення про вибір програмного забезпечення Intergraph для підвищення ефективності обміну інформацією з JGC Corporation of Japan, а також з афілійованими структурами та підрядними організаціями. Компанії було важливо знайти комплексне рішення для створення інфраструктури з метою скорочення витрат і реалізації довгострокових цілей бізнесу. SmartPlant Cloud – інжинірингова «екосистема» Intergraph, середовище для зберігання даних додатків

SmartPlant, а також сторонніх додатків. SmartPlant Cloud створює єдину і безпечне програмне середовище для ефективної реалізації численних проектів з урахуванням множинних користувачів.

На ухвалення рішення про використання технології SmartPlant Cloud компанією вплинуло кілька факторів:

1) Батьківська корпорація JGC вже була багаторічним користувачем технологій Intergraph.

Після великого галузевого аналізу було прийнято рішення про придбання пакету програмних рішень Intergraph SmartPlant, включаючи SmartPlant Cloud. В результаті компанія отримала можливість створення платформи для підтримки інноваційної стратегії бізнесу.

JGC ставить завданням реалізацію економічно ефективних проектів, спочатку оцінюючи реалістичність проекту, потім готуючи розширену проектну документацію і запускаючи конкретний об'єкт. Компанії важливо продовжувати здійснювати ефективну реалізацію як масштабних, так і невеликих проектів з інжинірингу, управління постачанням і будівництвом.

«Партнерство з Intergraph допоможе JGC зробити роботу за проектами в р. Х'юстон, а також за проектами з нашими міжнародними партнерами ще більш ефективною», – сказав, Нік Каммінс, віце-президент JGC America, Inc.

Герхард Саллингер, президент Intergraph Process, Power . Нам дуже хочеться допомогти дочірньої компанії корпорації в створенні програмної інфраструктури, щоб у компанії JGC America, Inc. була можливість безперешкодно працювати за проектами з батьківською компанією. В їхньому випадку так важливо оперативно ділитися проектної інформацією з іншими компаніями-підрядниками».

SmartPlant Cloud допомагає реалізувати цілі користувача по зниженню капітальних та операційних витрат за допомогою залучення до проекту всіх сторін через спільний портал даних.

Провідна аналітична компанія ARC Advisory Group в своєму звіті «Аналіз і прогноз розвитку ринку засобів проектування промислових та інфраструктурних об'єктів по 2018 рік» оголосила компанії Intergraph лідером серед постачальників програмних рішень для проектування промислових об'єктів. . є дочірньою компанією JGC Corporation (Йокогама, Японія). JGC America, Inc. – розвивається інжинірингова компанія, що надає послуги з управління закупівлями і будівництвом. Офіс компанії знаходиться в м. Х'юстон, Техас. JGC America, Inc.реалізує проекти в Північній і Південній Америках.

Корпорація JGC – одна з найбільших у світі інжинірингових компаній, має величезний досвід технічної експертизи як наслідок реалізації складних проектів з будівництва заводів на родовищах зрідженого природного газу, нафтовидобутку і газовидобутку, переробки вуглеводнів, виробництва нафтопродуктів і продуктів газохимических. Дізнатися більше на сайті компанії.

Про корпорації Intergraph
Корпорація Intergraph - світовий лідер в області розробки інженерного ПЗ для проектування підприємств, управління просторовими ресурсами і забезпечення безпеки, що дозволяє візуалізувати просторові дані будь-якого ступеня складності. Служби забезпечення безпеки, промислові підприємства, урядові, федеральні і муніципальні органи влади більше 60 країн світу використовують технології Intergraph для організації великих масивів даних, що легко читаються візуальні уявлення, що сприяють прийняттю обґрунтованих і оперативних рішень.

Рішення Intergraph надають нашим клієнтам можливість більш ефективно проектувати, будувати і експлуатувати заводи і кораблі, створювати інтелектуальні карти, захищати важливу інфраструктуру і мільйони людей у всьому світі.

Корпорація Intergraph складається з двох підрозділів: Intergraph Process, Power . Intergraph PP. Intergraph SG. Intergraph Government Solutions (IGS) - нове незалежне підрозділ, що відповідає за роботу з федеральними і оборонними відомствами уряду США.

Intergraph входить до складу групи компаній Hexagon AB, акції якої вільно торгуються на фондовій біржі "Nordic exchange" (тікер "HEXAB"), а також на біржі "Swiss Exchange" (тікер "HEXN"). Додаткову інформацію можна знайти на веб-сайтах www.intergraph.ru і www.hexagon.ru.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт