Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Airbus Helicopters вибирає галузеве рішення "Build to Operate" від компанії Dassault Syst.

Airbus Helicopters вибирає галузеве рішення "Build to Operate" від компанії Dassault Systemes для управління своєю виробничою діяльністю

Платформа 3DEXPERIENCE дозволяє оптимізувати виробничі процеси, підвищити продуктивність і рентабельність програм з виробництва вертольотів

Париж, Франція, 8 липня 2015 року — Компанія Dassault Syst.PA), яка розробила платформу 3DEXPERIENCE і є світовим лідером в області рішень для 3D-проектування, створення цифрових 3D-макетів та управління життєвим циклом виробів (PLM), повідомила про те, що компанія Airbus Helicopters, підрозділ холдингу Airbus Group, вибрала галузеве рішення Dassault Syst.

Компанія Airbus Helicopters є провідним світовим виробником вертольотів цивільного і військового призначення. Нещодавно на підприємстві була розроблена і прийнята стратегія, спрямована на поліпшення якості обслуговування замовників і передбачає заміну застарілих експлуатаційних систем новими висококласними цифровими системами. В рамках цієї цифрової трансформації компанія Airbus Helicopters, зокрема, потребувала потужному рішенні для планування внутрішньозаводських процесів і управління виробництвом, яке б дозволило прискорити час виведення нової продукції на ринок, а також підвищення операційної ефективності.

Галузеве рішення "Build to Operate", спеціально розроблене з урахуванням потреб підприємств аерокосмічної галузі та оборонної промисловості, використовує портфель додатків DELMIA Apriso. Завдяки рішенню "Build to Operate" компанія Airbus Helicopters зможе з цифровою точністю здійснювати моніторинг, контроль і валідацію будь-яких аспектів виробничої діяльності – починаючи з повторюваних процесів та послідовностей виробничих операцій і закінчуючи відправленням готової продукції в ланцюжку поставок.

Фахівці Airbus Helicopters фактично отримують можливість моделювати продукцію, планувати і реалізовувати процеси, обмінюючись досвідом на всіх етапах проектування, конструювання, виробництва і продажів існуючих і нових моделей вертольотів. Завдяки можливості моделювання та валідації процесів у віртуальному середовищі, компанія може встановлювати і реалізовувати практики бережливого виробництва для підвищення ефективності своїх програм.

"Ми впровадили розроблене компанією Dassault Syst. – Завдяки рішенню 'Build to Operate' ми зможемо прискорити процес виведення на ринок нової продукції та підвищити операційну ефективність, що є для нас важливим конкурентним перевагою, особливо з урахуванням постійного зростання замовлень на нашу продукцію".

Глобальне виробництво, системи забезпечення якості, процеси управління трудовими ресурсами і ланцюжками поставок, які раніше були розрізненими, тепер синхронізовані один з одним за рахунок використання узгодженого потоку даних. Єдина цифрова платформа забезпечує прозорість управління в режимі реального часу і можливість оптимізації всіх бізнес-процесів, починаючи з поставок основних вузлів і компонентів і закінчуючи експлуатацією лінії кінцевого складання. Цифрові засоби аналізу заводських операцій дозволяють Airbus Helicopters оцінити ефект від внесення конструктивних удосконалень і технічних доопрацювань і в оперативному режимі усувати виникаючі виробничі завдання.

“Вертольоти Airbus – це надзвичайно складна техніка, яка вимагає від постачальників високої точності виробництва і підтримки. – Завдяки нашому рішенню 'Build to Operate' ми змогли забезпечити Airbus Helicopters цифрову цілісність усіх виробничих процесів, починаючи з управління господарською діяльністю і закінчуючи фабричними операціями відповідно до принципів бережливого виробництва, що благотворно позначається на результатах всієї діяльності компанії".

Більш детальна інформація про галузевих рішеннях Dassault Syst.3ds.com/industries/aerospace defense">сайті компанії.

Компанія Dassault Syst.


. Провідні рішення компанії допомагають змінити підхід до розробки, виробництва виробів і сервісу. Програми для взаємодії від Dassault Syst. Забезпечуючи підтримку понад 190 тис. замовників, Dassault Syst. Для отримання більш докладної інформації відвідайте сайт www.3ds.com.

CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, EXALEAD, NETVIBES, 3DSWYM і 3D VIA є зареєстрованими товарними знаками Dassault Syst.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт