Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія YASREF вибирає Intergraph в якості постачальника програмних рішень для нафтопереробного заводу в Саудівській Аравії.

Компанія YASREF вибирає Intergraph в якості постачальника програмних рішень для нафтопереробного заводу в Саудівській Аравії

Для вирішення завдань з інтеграції даних та експлуатації об'єкта була обрана лінійка рішень SmartPlant® Enterprise

Хантсвил, Алабама, 13 липня, 2015 – Компанія Yanbu Aramco Sinopec Refinery Company Ltd. (YASREF) прийняла рішення про використання рішень Intergraph® SmartPlant® Enterprise для оптимізації процесів експлуатації та технічного обслуговування на нафтопереробному заводі потужністю 400,000-барелів на день. Проект передбачає будівництво та експлуатацію промислового об'єкта.

YASREF і раніше використовувала рішення лінійки SmartPlant, а саме SmartPlant Instrumentation, SmartPlant P. Пізніше YASREF прийняла рішення про створення системи обліку та управління технічною документацією, що базується на вирішенні SmartPlant Foundation. Компанії вдалося досягти мети і зробити процес управління інженерного документацією швидким, простим і ефективним.

Технологія SmartPlant Foundation допомагає керувати інженерної документацією: створює архіви електронних документів, надає швидкий доступ до потрібних документів, а також дозволяє керувати змінами.

Абдулханнан М. Карім, провідний інженер YASREF: «Нам вдалося впровадити систему контролю і управління інженерного документацією. Впровадження проходило поетапно, щоб правильно розподілити ресурси, полегшити інтеграцію даних на всіх етапах, на виході отримавши документацію високої якості».

«Система управління інженерними даними, так успішно і оперативно впроваджена компанією YASREF, стає прикладом для галузі в цілому і для державної нафтової компанії Saudi Aramco зокрема. Команда, яка працювала над впровадженням системи, не тільки здійснила якісний збір даних, але також приділила багато уваги перевірці даних з точки зору їх відповідності документів підрядних організацій. Координація процесу з підрядниками допомогла прискорити процес створення інформаційних активів. Тому ми вважаємо себе новаторами у створенні подібного роду інформаційної системи».

Герхард Саллингер, президент Intergraph Process, Power . Ми були дуже раді допомогти компанії оптимізувати роботу такого об'єкта».

Лінійка SmartPlant Enterprise пропонує кращі в галузі рішення для проектування і управління інформацією. Технології допомагають забезпечувати безперебійне функціонування заводів, енергетичних об'єктів, кораблів, морських платформ та інших інфраструктур. Використання рішень SmartPlant Enterprise сприяє збільшенню показників ефективності до 30%.

Провідна аналітична компанія ARC Advisory Group в своєму звіті «Аналіз і прогноз розвитку ринку засобів проектування промислових та інфраструктурних об'єктів по 2018 рік» оголосила компанії Intergraph лідером серед постачальників програмних рішень для проектування промислових об'єктів.


.) – спільне підприємство Saudi Aramco і China Petrochemical Corp. (Sinopec). Промисловий об'єкт компанії - нафтопереробний заводв р. Янбу, площа кототорого наближається до 5.2 кв мільйонів.м. Цей проект являє колаборацію найбільшої нафтової компанії Саудівської Аравії і китайської нафтової корпорації Sinopec. Компанія YASREF була зареєстрована в січні 2012 року і цілями її створення були: створення та експлуатація нефтеперебатывающего заводу безперервного циклу. Вдале геоографическое розташування об'єкта дозволяє компанії працювати відразу на два ринки – внутрішнє споживання та експорт вуглеводнів. Більше про компанію можна дізнатися на сайті www.yasref.com.

Про Корпорації Intergraph
Корпорація Intergraph — світовий лідер в області розробки інженерного ПЗ для проектування підприємств, управління просторовими ресурсами і забезпечення безпеки, що дозволяє візуалізувати просторові дані будь-якого ступеня складності. Служби забезпечення безпеки, промислові підприємства, урядові, федеральні і муніципальні органи влади більше 60 країн світу використовують технології Intergraph для організації великих масивів даних, що легко читаються візуальні уявлення, що сприяють прийняттю обґрунтованих і оперативних рішень.

Рішення Intergraph надають нашим клієнтам можливість більш ефективно проектувати, будувати і експлуатувати заводи і кораблі, створювати інтелектуальні карти, захищати важливу інфраструктуру і мільйони людей у всьому світі.

Корпорація Intergraph складається з двох підрозділів: Intergraph Process, Power . Intergraph PP. Intergraph SG. Intergraph Government Solutions (IGS) - нове незалежне підрозділ, що відповідає за роботу з федеральними і оборонними відомствами уряду США.

Intergraph входить до складу групи компаній Hexagon AB, акції якої вільно торгуються на фондовій біржі "Nordic exchange" (тікер "HEXAB"), а також на біржі "Swiss Exchange" (тікер "HEXN"). Додаткову інформацію можна знайти на веб-сайтах www.intergraph.ru і www.hexagon.ru.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт