Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Fujitsu оголосила про прорив в області надання доступу до високопродуктивних обчислень (HPC) більшого числа замовників.

Fujitsu оголосила про прорив в області надання доступу до високопродуктивних обчислень (HPC) більшого числа замовників

Fujitsu впроваджує інноваційний ПО HPC Gateway з веб-інтерфейсом для роботи з високопродуктивними обчисленнями

Новини:
  • Fujitsu розширює доступ до високопродуктивних обчислень через настільні ПК
  • Центр онлайн-демонстрацій дозволяє замовникам використовувати власні дані для оцінки технології HPC
  • Нове HPC Gateway пропонує новий інтуїтивно зрозумілий веб-інтерфейс, який полегшує доступ до високопродуктивних обчислень
  • Потужна система на базі інтегрованого рішення Fujitsu PRIMEFLEX для HPC
Мюнхен/Франкфурт, Німеччина, 15 липня 2015 року. – Сьогодні компанія Fujitsu оголосила про прорив в області надання доступу до високопродуктивних обчислень (HPC) більшого числа замовників. Серія інновацій, які забезпечили цей прорив, включає в себе центр онлайн-демонстрацій, де, використовуючи свої дані, замовники зможуть на практиці оцінити потужні можливості HPC.

Завдяки безперервним досягнень в програмних і апаратних технологій моделювання високопродуктивні обчислення стають все більш привабливими для широкої аудиторії. До їх переваг можна віднести зниження витрат на виготовлення прототипів, скорочення строків проектування та валідації, а також підвищення якості продукції шляхом оптимізації процесів. Високопродуктивні обчислення також стимулюють інновації за рахунок досліджень на етапі проектування і віртуальних експериментів, які неможливо реалізувати на практиці.

В рамках своєї ініціативи, покликаної розкрити потужний потенціал HPC більш широкої аудиторії, компанія Fujitsu створила центр онлайн-демонстрацій HPC Gateway в Тулузі, Франція. Тут замовники з перших рук можуть дізнатися, як концепція інновацій Fujitsu, орієнтованих на людину, спрощує і розширює використання HPC на основі різноманітних сценаріїв розгортання.

Демонстраційний центр працює на базі інтегрованого рішення Fujitsu PRIMEFLEX для HPC. Замовники зможуть оцінити, наскільки високопродуктивні обчислення здатні прискорити їх бізнес – моделюючи процеси і тестуючи широкий набір функцій кластера Fujitsu HPC Cluster з використанням власних даних в комфортній і зручній обстановці свого офісу завдяки захищеного доступу до даних, який надає інтегроване робоче місце Fujitsu HPC Gateway через веб-інтерфейс.

Fujitsu HPC Gateway

З допомогою ПО Fujitsu HPC Gateway компанія Fujitsu прагне інтегрувати свій досвід в новий підхід для доступу до HPC-кластерів і серверів на базі веб-інтерфейсу, який спрощує використання HPC.

На відміну від традиційного, часто обмеженого підходу в інших веб-інтерфейси, Fujitsu HPC Gateway використовує знайому повнофункціональну інтерактивну середу «робочого столу». Завдяки природному, інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу навіть новачки зможуть швидко приступити до роботи і підвищити свою продуктивність. Можливість використовувати декілька паралельних уявлень покращує зв'язок між діями і даними, забезпечуючи більш ефективну реалізацію проектів.

Щоб зробити HPC більш доступними, Fujitsu пропонує каталог додатків, в який входять попередньо скомпоновані пакети широко використовуваних HPC-кодів, що базуються на досвіді Fujitsu в процесах, методи та візуалізації HPC. Використовуючи цей досвід, кінцеві користувачі зможуть продуктивно працювати з моменту першого входу в систему через портал HPC Gateway, а також розраховувати на більш надійне та ефективне функціонування своїх робочих навантажень HPC.

Fujitsu HPC Gateway

Даріус Вилці (Darius Wilke), генеральний менеджер підрозділу глобальних високопродуктивних обчислень, компанія Fujitsu: «Fujitsu в першу чергу прагне спростити впровадження HPC. Ми допомагаємо більшій кількості замовників швидше освоювати високопродуктивні обчислення і ефективніше використовувати їх – знижуючи ризики і прискорюючи окупність інвестицій. Завдяки каталогу HPC-додатків значно більше число замовників отримує оперативний доступ до нашого промислового досвіду, який може бути максимально поширений серед індивідуальних користувачів і команд».

Ресурси
- Інтегрована система Fujitsu PRIMEFLEX для HPC: http://www.fujitsu.com/ru/products/computing/integrated-systems/hpc.html
- Стаття: Fujitsu HPC Gateway
- Блог Fujitsu
- Слідуйте за Fujitsu на Твіттер
- Слідкуйте за нами на LinkedIn
- Знайдіть Fujitsu на Facebook
- Медіасервер Fujitsu
- найсвіжіші новини Fujitsu.

Додаткова інформація:
Антон Щегутов, агентство «Маркетинговий центр»
Тел.: 7 831 461-91-10
Anton_shchyogutov@marketingcentre.ru

Про компанії Fujitsu
Компанія Fujitsu – японська компанія-лідер ринку інформаційних і комунікаційних технологій (ICT), що пропонує повний спектр технологічних продуктів, рішень і послуг. Близько 159 000 співробітників Fujitsu обслуговують клієнтів у більш ніж 100 країнах світу. Наш досвід і міць інформаційних і комунікаційних технологій допомагають будувати майбутнє суспільства разом з нашими клієнтами. Згідно з опублікованими звітів за фінансовий рік, що завершився 31 березня 2015 року, сукупна виручка компанії Fujitsu Limited (TSE:6702) склала 4,8 трлн. йен (40 млрд. доларів США). Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт http://www.fujitsu.ru
Fujitsu EMEIA
Підрозділ компанії Fujitsu в країнах континентальної Європи, Близького Сходу, Африки і в Індії (EMEIA), – лідируючий постачальник інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ). Продукція компанії включає повний асортимент сучасних рішень і послуг – від клієнтських систем до рішень для центрів обробки даних, керованих сервісів хмарних інфраструктур. Бачення компанії Fujitsu полягає в побудові людино-орієнтованого інтелектуального суспільства, зв'язує воєдино технологічну інфраструктуру, що розширює права і можливості людей і творчо визначає нові форми інтелекту. У Fujitsu EMEIA працюють понад 28 тис.. чоловік. Підрозділ входить в глобальну групу Fujitsu Group. Для отримання додаткової інформації відвідайте інтернет-сторінку http://www.fujitsu.com/fts/about/.

інші Назви компаній і видів продукції, згадані в цьому документі, є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками своїх законних власників. Дане інформаційне повідомлення містить відомості, які дійсні на момент публікації і можуть бути змінені в будь-який час без будь-якого попередження.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт