Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Softline отримала статус Autodesk Vault Майстер.

Softline отримала статус Autodesk Vault Майстер

За підсумками роботи у 2014 році компанія Autodesk привласнила Softline статус Vault Майстер за рішенням Autodesk Vault. Сертифікація підтверджує високий рівень компетенцій фахівців Softline по даному продукту.

Рішення Autodesk Vault належить до класу корпоративних інформаційних систем і вимагає якісної налаштування та впровадження. В Росії і СНД працює обмежене коло партнерів, які можуть надавати висококваліфікований сервіс за продуктом Autodesk Vault. За допомогою даного рішення проектні, виробничі та будівельні підрозділи керують розробкою проектів, розрахунками, випробуваннями і випуском робочої документації, організовуючи і відстежуючи робочий цикл. Функції контролю змін, швидкий пошук і можливість повторного використання даних дозволяють поліпшити обробку інженерної інформації.

Партнерство Softline і вендора за продуктом Autodesk Vault триває з 2010 року. В рамках співпраці компанією були реалізовані проекти у таких замовників, як ГК «Еталон», Schneider Electric, «Таврида Електрик Росія». У штаті Softline - 15 експертів по даному рішенню: сертифіковані фахівці працюють у представництвах Softline в Казані, Єкатеринбурзі, Уфі, Хабаровську, Новосибірську, Красноярську, Санкт-Петербурзі, Самарі, Воронежі, Ростові-на-Дону, що забезпечує близькість компетентних експертів до замовника в будь-якому регіоні Росії.

За підсумками сертифікації Softline отримала 18,5 балів із 20 можливих в рамках статусу Vault Майстер. Компанія підтвердила професійні знання в області Vault, а також http://twitter.com/Softlinegroup
Facebook: http://www.facebook.com/SoftlineCompany

Про компанії Softline
Softline — лідируючий міжнародний постачальник ІТ-рішень і сервісів, працює на ринках Росії, СНД, Латинської Америки, Індії та Південно-Східної Азії. Компанія пропонує комплексні IT-рішення, ліцензування програмного забезпечення, апаратне забезпечення та супутні послуги. Власна хмарна платформа Softline забезпечує клієнтів доступом до публічних, приватних і гібридним «хмар». За підсумками 2014 фінансового року Softline досягла обороту $908 млн, а за останні 11 років сукупний середньорічний темп зростання продажів (CAGR) склав 37,2%. Компанія представлена в 80 містах 27 країн світу. Клієнти Softline – це 60 000 приватних і державних організацій усіх масштабів — від великих холдингів до СМБ. Понад 600 інженерів і технічних фахівців і 1600 менеджерів з продажу обслуговують замовників і допомагають їм обрати оптимальні IT-рішення. Softline — це компанія, яка завжди знаходиться на стороні клієнта і пропонує рішення, які найкращим чином реалізують його завдання, незалежно від бренду.

Більш докладну інформацію про компанії Softline можна отримати на корпоративних сайтах: www.softlinegroup.com і www.softline.ru.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт