Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Etisalat запускає нові IoT-послуги на платформі ThingWorx®.

Etisalat запускає нові IoT-послуги на платформі ThingWorx®

Дубайський оператор мобільного зв'язку відкриває 173 мільйонам своїх абонентів. 4 серпня 2015 р. Компанія ThingWorx, підрозділ PTC® (NASDAQ: PTC) і провідний розробник платформ для Інтернету речей (IoT), оголосила про те, що компанія Etisalat, постачальник послуг зв'язку на Близькому Сході, в Азії та Африці, підписала рамкову угоду з розгортання платформи ThingWorx для розробки IoT-рішень. Це відкриє клієнтам компанії доступ до інноваційних можливостей Інтернету речей і межмашинного взаємодії (M2M).

Etisalat — одна з найбільш швидко зростаючих телекомунікаційних груп в світі, активно розширює свою діяльність в Азії та Африці. Такого екстенсивного росту сприяє робота компанії на Близькому Сході — в регіоні, де зустрічається Захід зі Сходом. В цьому стратегічному регіоні Etisalat є найбільшим постачальником послуг доступу до мережі інтернет, голосового зв'язку, онлайн-трансляції, роумінгу і корпоративних мереж передачі даних. Партнерство з ThingWorx дозволить Etisalat запропонувати своїм клієнтам великий вибір IoT-додатків, які допоможуть їм відповідати на запити ринку, зокрема, створення ініціатив і проектів для «розумного» міста.

«Ретельно вивчивши всі доступні варіанти IoT-платформ, ми зупинили свій вибір на ThingWorx. Саме цій компанії ми довірили підтримку нашої IoT-стратегії і безлічі інноваційних послуг, які ми плануємо вивести на ринок, — розповідає Халіфа Аль-Шамсі (Khalifa Al Shamsi), директор підрозділу цифрових послуг в групі Etisalat. — Ми розраховуємо на плідну співпрацю з командою PTC і очікуємо, що нові рішення в сфері M2M і IoT будуть корисні нашим майбутнім клієнтам».

ThingWorx пропонує інноваційну платформу для швидкої розробки і розгортання додатків, які розкривають економічні та функціональні можливості Інтернету речей. Універсальний спрощений підхід ThingWorx до IoT-додатків дозволяє компаніям поетапно впроваджувати нові бізнес-процеси значно швидше, ніж це можливо з застосуванням стандартних методів і інструментів. Це прискорює окупність, знижує витрати, зменшує ризики і видозмінює сам принцип зв'язку і взаємодії користувачів, систем і виробів.

«Ми раді, що технологія ThingWorx стане базою для IoT-послуг Etisalat, — заявляє Рассел Фадель (Russ Fadel), засновник і президент ThingWorx. — Партнерство з провідним постачальником послуг зв'язку на абсолютно нових для ThingWorx і PTC ринках відкриває захоплюючі перспективи. Ми розраховуємо вибудувати довгострокові відносини з Etisalat і компаніями групи».


Додаткові ресурси
Огляд платформи розробки додатків ThingWorx


Про групу Etisalat
Телекомунікаційна група Etisalat — провідний оператор зв'язку на ринках, що розвиваються. Штаб-квартира групи знаходиться в Абу-Дабі. Компанія Etisalat була заснована майже сорок років тому і весь цей час успішно чинила інноваційні послуги зв'язку своїм клієнтам на Близькому Сході, в Азії та Африці. Акцент, зроблений на найсучасніші рішення, дозволив Etisalat розширити свою абонентську базу до 173 мільйонів користувачів у 19 країнах. Ринкова капіталізація Etisalat становить 26,4 млрд доларів США.
Про компанії ThingWorx, підрозділі компанії PTC
ThingWorx™, підрозділ компанії PTC (NASDAQ: PTC), представляє першу інтернет-платформу для ефективної розробки і запуску додатків для розумних взаємодіючих пристроїв. Технологія ThingWorx - основний елемент продуктового портфеля PTC для Інтернету речей (IoT) - доповнена можливостями рішення PTC Axeda®, лягла в основу першої в світі комплексної IoT-платформи, на якій реалізуються такі функції, як інформаційна зв'язаність виробів, управління пристроями з «хмари», бізнес-логіка, робота з великими даними, аналітика та розробка програм для віддаленого сервісного обслуговування. Такий інтегрований підхід дозволив створити комплекс технологій, необхідних для роботи в Інтернеті речей, за допомогою якого компанії можуть об'єднувати свої активні пристрої захищені мережі, швидко розробляти програми і підвищувати цінність своєї продукції за рахунок інновацій. Серед користувачів платформи ThingWorx, вже отримують додатковий прибуток завдяки потенціалу IoT, компанії з різних галузей, включаючи виробництво, енергетику, сільське господарство, транспорт і державні установи. Додаткова інформація представлена на сайтах www.thingworx.com, www.axeda.com і www.PTC.com. Слідкуйте за нашими новинами в Twitter: @ThingWorx, @Axeda і @PTC.
PTC, логотип PTC, ThingWorx, Axeda і Converge є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками корпорації PTC або її дочірніх компаній у США та інших країнах.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт