Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ДОДАТКИ SOLIDWORKS

ДОДАТКИ SOLIDWORKS

 

Система САПР SolidWorks, як інструмент конструктора, що володіє великими можливостями з моделювання машинобудівних виробів, може бути основою для організації інтегрованого комплексу автоматизації підприємства. Завдяки великій популярності SolidWorks серед конструкторів і доступному інтерфейсу прикладного програмування, що входить в базовий модуль SolidWorks, в багатьох системах САПР з'явилися кошти прямого доступу до моделей SolidWorks. В даний час існує декілька сотень спеціалізованих додатків для вирішення різних завдань: з проектування прес-форм, розводки електрокабелів і трубопроводів, проектування оптичних пристроїв, побудова друкованих плат електроприладів, проведення інженерних розрахунків, моделювання роботи механізмів, створення керуючих програм для верстатів з ЧПУ, управління даними про виріб і багато іншого.

Компанія SolidWorks Corp. сертифікує програмні продукти, створені іншими компаніями для роботи в середовищі SolidWorks, і присвоює їм статус Solution Partner або Gold Partner SolidWorks, що гарантує сумісність цих додатків з SolidWorks. Серед російських компаній - розробників спеціалізованих додатків для SolidWorks компанія ТЕСИС є єдиною, чиї програмні модулі, сертифіковані на рівні Gold Partner SolidWorks.

Компанія ТЕСИС (Росія) пропонуємо наступні спеціалізовані модулі

FaceWorks (компанія ТЕСИС Росія) - спеціалізований додаток SolidWorks, призначений для проектування формотворчих елементів пресформ для лиття під тиском і штампів. FaceWorks розширює стандартні функції SolidWorks додатковими засобами перевірки технологічності виробів та автоматизованого побудови формотворчих елементів пресформ. Пакет FaceWorks сертифікований фахівцями SolidWorks Corp. на предмет повної відповідності вимогам, що пред'являються до Gold Partner Products, і носить логотип SolidWorks Gold Partner.

FormatWorks  -  спеціалізований додаток SolidWorks, призначений для контролю якості моделі та виправлення пошкодженої при імпорті в SolidWorks геометрії деталі. Дозволяє відновлювати моделі, імпортовані будь-яких з форматів, які підтримує SolidWorks. Сертифікований фахівцями SolidWorks Corp. на предмет повної відповідності вимогам, що пред'являються до Gold Partner Products, і носить логотип SolidWorks Gold Partner.

PDQWorks-здійснює контроль за створюваними або створеними моделями. Користувач може перевірити якість 3D моделі на відповідність вимогам міжнародних стандартів: VDA 4955, AIAG D - 15, GALIA, ODETTE, JAMA та інші. Крім того критерії якості можуть бути налаштовані на відповідність внутрішнім стандартами підприємства. У режимі реального часу перевірці піддається кожна процедура побудови, виконувана конструктором, і, у разі виявлення неузгодженості між елементами геометрії і вказаним стандартом якості, видається попередження. Іншим режимом роботи є здійснення перевірки на вже створеної моделі.

Детальніше дивіться:

http://www.tesis.com.ru/software/solidworks/


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт