Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Банкрутство ПАТ Чорноморський суднобудівний завод

Новини машинобудування


Господарським судом Миколаївської області порушено провадження у справі про банкрутство ПАТ " Чорноморський суднобудівний завод"

Господарським судом Миколаївської області порушено провадження у справі про банкрутство ПАТ " Чорноморський суднобудівний завод" ( ЧЗС ) на підставі заяви ПрАТ " Балаклавське рудоуправління ", якому ЧСЗ заборгував 510 тис. грн.

Обидва підприємства входять до "Смарт- холдинг" Вадима Новинського . У прес -службі компанії запевняють, що порушення провадження у справі про банкрутство ЧСЗ чи не позначиться на своєчасному і повному виконанні умов контрактів підприємства, пов'язаних з суднобудуванням, судноремонтом, виробництвом мостових конструкцій і військовими замовленнями, адже вартість активів ЧСЗ багаторазово перевищує фінансові вимоги кредитора, а суднобудування залишається одним з базових бізнес-напрямків в загальному портфелі інвестицій "Смарт- холдингу". Крім ЧСЗ, холдинг контролює Миколаївський суднобудівний завод "Океан" та Херсонський суднобудівний завод.

 

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт