Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Чеська компанія Skoda Transportation

Новини машинобудування


Чеська компанія Skoda Transportation купила частку в підприємстві "Запорізький локомотив"

Чеська компанія Skoda Transportation купила частку в підприємстві "Запорізький локомотив", яке було створено в кінці минулого року Запорізьким електровозоремонтним заводом. В умовах браку пасажирських електровозів влітку пасажирські поїзди везе вантажний електровоз , який споживає більше електроенергії, оскільки має велику потужність і розрахований на більшу вагу. Українські заводи не випускають пасажирські електровози, тому для виробництва саме такого виду рухомого складу і привернули Skoda Transportation .

Перші п'ять електровозів будуть зібрані на потужностях Skoda Transportation в Чехії, після чого виробництво перенесуть в Запоріжжі. Перший електровоз в Україні хочуть випустити до березня 2015 Будівництво нового цеху, в якому будуть збиратися електровози, має розпочатися в березні.

У ході реалізації локомотивного проекту зі Skoda планується виготовити 480 електровозів, з яких 50 двосистемних пасажирських електровозів, 330 односистемних пасажирських і 100 двосистемних вантажних електровозів.

 


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт