Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Держконцерн "Укроборонпром" розробив нові проекти модернізації танків Т -64

Держконцерн "Укроборонпром" розробив нові проекти модернізації танків Т-64. Йдеться, насамперед, про модернізацію танка Т-64Б до версії БМ "Булат". За основними технічними характеристиками БМ "Булат" може зрівнятися з російським танком Т-90 і наближається до БМ "Оплот". Вартість модернізації Т-64 до версії "Булат" обходиться в чотири рази дешевше виробництва нового танка БМ "Оплот".

Харківським бронетанковим заводом також розроблено проект модернізації Т-64 до версії Т-64Е. Танк має посилену бронезащиту. Відмітна особливість Т-64Е - можливість установки на вежу двох бойових модулів, включаючи зенітну гармату. За співвідношенням ціни та ефективності Т-64Е - один з кращих зразків сучасного танка, при цьому вартість такої машини значно менше, ніж БМ "Булат".

Бронетанкова галузь ГК "Укроборонпром" є ключовою в національному ОПК України і має замкнутий цикл розробки і виробництва важкої і легкої бронетехніки. Основні елементи в цьому ланцюжку - Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. Морозова і завод ім. В.О.Малишева.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт