Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Вітаємо!

Вітаємо!


З ювілеєм перший навчальний заклад на Дніпропетровщині привітали друзі, партнери, а також творчі колективи міста.
До 115-річчя Національний гірничий університет підійшов з низкою новітніх напрацювань в освітній, науковій, міжнародної, гуманітарній і інших сферах діяльності. Урочистості до ювілею пройшли в режимі нон-стоп напередодні відкриття Міжнародної науково-технічної конференції



115 років для нас - унікальна дата, - зазначив ректор НГУ академік НАН України Геннадій Півняк. - Вона дає нам натхнення і нові стимули для подальшого розвитку Національного гірничого університету. Ми зберегли наші традиції - це найважливіше досягнення за ці роки. Сьогодні гірський є сучасним науково-технологічним освітнім центром, привабливим для співпраці з вітчизняними та зарубіжними науковими та освітніми установами, а також бізнес-структурами.


В Україні і на Дніпропетровщині Національний гірничий університет відіграє ключову роль у вирішенні проблем вітчизняного енергетичного сектору.
Його випускники мають широкий спектр професій і незамінні на багатьох підприємствах та установах. Про це у своєму привітанні, звертаючись до викладачів університету, говорив радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Трейгерман.



Почесними відзнаками та почесною грамотою нагороджував представників професорсько-викладацького складу НГУ заступник голови Дніпропетровської обласної ради Володимир Павлов.

У кадрах нагородження почесною грамотою Дніпропетровської обласної ради завідувача кафедри




До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт