Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Сила п'яти!

Сила п'яти!


Компанія Amway та студенти групи ГМС-14 & nbsp; провели презентацію унікального для України & nbsp; партнерського благодійного проекту «Сила п'яти».


Мета проекту - збір пожертвувань для дітей, які страждають від недоїдання. Компанія Amway пожертвує 1 $ за кожен залишений відбиток долоні (до 400 000 $) в організацію «CARE», яка є глобальним партнером компанії в боротьбі з недоїданням і неповноцінним харчуванням серед дітей до 5 років. Також, залишаючи відбиток своєї долоні, люди підтримують ініціативу Amway встановити новий рекорд у Книзі рекордів Гіннеса, створивши колаж з більш 30006 відбитків долоньок.



Трохи про компанію. Компанія Amway (www.amway.ua) - одна з лідируючих компаній прямих продажів у світі. Заснована в 1959 році в м Ейда, штат Мічиган (США), компанія Amway на сьогоднішній день працює в більш ніж 80 країнах і територіях і в 2013 році досягла світового обсягу продажів в 11,8 млрд доларів США.

З 1973 року компанія Amway успішно веде бізнес в Європі, і сьогодні її діяльність охоплює 29 європейських країн, де працює більше 1,5 тис. Співробітників. У жовтні 2011 року компанію Amway в Європі, Індії та Південній Америці очолив Самір Бехл, Регіональний Президент.

Поширенням продукції Amway займаються понад 3 млн Незалежних підприємців Amway (НПА) по всьому світу, з яких 500 тис. Перебувають в Європі.

ТОВ «Емвей Україна» працює на українському ринку з листопада 2003 року; її головний офіс розташовується за адресою: м Київ, вул. Казимира Малевича (Боженко) 87. Торгові центри ТОВ «Емвей Україна» знаходяться в Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Львові та Одесі. В даний час з компанією співпрацює більше 250 тис. Українських НПА.


Отже, наші дівчатка і хлопчики & nbsp; взяли & nbsp; активну участь & nbsp; в цьому проекті. Суть проекту полягала в тому, що потрібно було занурити свою долоньку в & nbsp; фарбу і поставити на альбомний аркуш паперу, тим самим студенти підтвердили & nbsp; свою згоду на участь в & nbsp; проекті. Компанію Amway представляла Олександра Синиця.




Далі ми підписали & nbsp; долоньки своїми ініціалами і & nbsp; з нашими найкращими побажаннями. & nbsp;


Величезне спасибі Олександра Синиці, яка представляла компанію Amway на цій акції. Олександра прочитала нам цікаву лекцію на тему «Благодійність в Україні і світі». & nbsp;




В результаті ми всі отримали масу радісних емоцій та незабутніх вражень і висловили все бажанням брати участь в аналогічних проектах.

Дар'я Здор (студентка групи ГМС-14)


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт