Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Звіт про ювілей кафедри гірничих машин та інжиніринга

Зараз в НГУ час, як і раніше, спресований у відчутну субстанцію, пішов ще швидше. Нинішньому поколінню, яке відзначає 80-річчя кафедри в розквіті сил, необхідно продовжити славні традиції, вийти на більш високий рівень еволюційного розвитку. Нам потрібно багато чого встигнути - щоб стати лідерами в підготовці конструкторів, дизайнерів сучасних машин.

Кафедра гірничих машин та інжинірингу - це бренд якісної підготовки фахівців, кузня інженерів, вчених, викладачів!

І справді, за рахунок саме всебічної і глибокої інженерної підготовки, наші фахівці в подальшому стають головними конструкторами, директорами заводів і інститутів, розробниками програмного забезпечення, вченими зі світовим ім'ям, викладачами, «крутими» менеджерами і бізнесменами, маркетологами, відомими політиками, банкірами, фінансистами.

Випускники кафедри працюють не тільки в Україні, але і в США, Німеччині, Ізраїлі, Канаді та навіть в Австралії. Тільки в нашому університеті можна перерахувати десятка чотири прізвищ випускників, які працюють на різних посадах, наприклад, завідувачі кафедр Сдвижкова, Заболотний, Проців, Зіборов, Басс, Таран, Вилянский, Колосов. Професори Салов, Надутий, Бондаренко доценти Куваєв, Ванжа, Шляхов, Ільїна, Титов, Полушина, Панченко, Плахотнюк, Ганкевич і багато інших наших товаришів.

Кафедра ГМД потрібна вітчизняної промисловості, яка чекає від неї не тільки сучасних наукових розробок, але головне - наших талановитих випускників.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт