Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Кафедра менеджменту виробничої сфери НГУ здійснила другий випуск магістрів спеціальності «Логістика»

26.12.2014

Кафедра менеджменту виробничої сфери НГУ здійснила другий випуск магістрів спеціальності «Логістика»

Логістика, набуваючи все більшого значення в бізнесі, стає затребуваною і в освітніх програмах. У Національному гірничому університеті спеціальність «Логістика» була ліцензована в 2012 році, а в 2013 році студенти розпочали навчання в лабораторії логістики.

24 грудня 2014 року вдруге відбувся захист дипломних магістерських робіт студентами даної спеціальності. Випускники здивували оригінальними логістичними рішеннями не тільки членів Державної екзаменаційної комісії, а й спеціально запрошених гостей. За ініціативи завідувача кафедри, професора Швеця В.Я. на захист було запрошено керівництво відділу з підбору та адаптації персоналу відомої корпорації «АТБ». Інтерес роботодавців до молодих фахівців з логістики не випадковий, адже компанія «АТБ» визнана найкращим партнером року серед роздрібних мереж України в номінації «Якість логістики» і продовжує доводити на справі високе звання.

Представники корпорації брали активну участь в обговоренні результатів досліджень магістрів: ставили цікаві питання, спонукали до професійного діалогу. За результатами п’ятеро студентів отримали запрошення на співбесіду з працевлаштування.

Слід зазначити, що кафедра менеджменту виробничої сфери НГУ має позитивний досвід організації виробничої та переддипломної практики логістів на провідних промислових, торговельних, транспортних підприємствах Дніпропетровщини, а саме: ПАТ "Північний гірничо-збагачувальний комбінат", ПАТ "Дніпрометиз", ВТП "Павлоградвантажтранс", ПАТ "ЄВРАЗ Баглійкокс", ПАТ "Дніпропетровський агрегатний завод", ПАТ "Дніпровський металургійний комбінат ім. Ф.Е. Дзержинського", ПАТ «ІНТЕРПАЙП Нижньодніпровський трубопрокатний завод», ТОВ "ЗІП", ДП "Конструкторське бюро "Південне" ім. М.К. Янгеля", ТОВ "АТБ", ТОВ "НОВА ПОШТА".

Кафедра планує і в подальшому підтримувати тісні зв’язки з представниками бізнесу, надаючи можливість найкращим випускникам отримати роботу за спеціальністю.

Інформація надана кафедрою менеджменту виробничої сфери НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт