Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Найкращий подарунок – зроблений руками колег!

25.02.2015

Найкращий подарунок – зроблений руками колег!

Напередодні жіночого свята в нашому університеті була проведена цікава виставка-продаж під назвою «Умілі руки». Її організувала і відкрила голова Жінради НГУ Любов Блохіна. У заході взяли участь, на мою думку, найкращі господині – співробітниці НГУ. Вони встигають творчо попрацювати не лише за своїм робочим столом чи в аудиторії, а й під час дозвілля вдома своїми руками виготовляють красиві речі і дрібнички, якими можна прикрасити життя.

Була на виставці, яку влучніше треба було б назвати ярмарком робіт ручної праці (хенд-мейду) і «смачна» експозиція, яку представили Реґіна Івченко – методист Центру культури української мови ім. О.Гончара зі своєю сестрою Вікторією Стецкевич. Домашнє печиво «біскотті» до чаю, безе, мармелад у святкових пакетиках з надписом «Солодкий настрій» і зварені власноруч джеми, конфітюри і варення у невеличких баночках - все це дійсно підняло настрій і купівельну спроможність відвідувачів. Солодощі не встигли покрасуватися на виставці і були розкуплені миттєво.

Треба відзначити активність наших милих жінок, з якою вони беруть участь у щорічних подібних заходах. Завідувачу канцелярії Любові Лупацій, її доні старшому лаборанту Яні Орловій, методисту вищої категорії Людмилі Шумельчик дуже подобається декупаж, тому вони й представили найбільше виробів у цьому «жанрі».

Секретар ректорату Наталія Богруденко освоїла техніку виготовлення красивих подарункових речей … зі старих газет. Її виробами відвідувачі залишилися задоволеними. Доцент кафедри філософії Тетяна Журавель порадувала новими шедеврами, сплетеними гачком: міні-квіти, серветки і навіть картини-композиції. Майже всі гості виходили з покупками-подарунками для своїх рідних напередодні жіночого свята.

Любов Блохіна зазначила, що виручені кошти будуть направлені малозабезпеченим жінкам-пенсіонеркам, які довгий час працювали в НГУ.

Тетяна Ляхевич, гість виставки                                                                    


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт