Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Маленький Моне.

Маленький Моне
Ця історія схожа на казку, але вона дійсно відбулася: виставлені на аукціон картини 10-річного хлопчика з англійського графства Норфолк розкупили за 20 хвилин. Звуть художника Киерон Вільямсон (Kieron Williamson), його здібності помітили в п'ять років. 4 серпня 2013 року Кирону виповнилося 11 років, а він вже знаменитий на весь світ. Його картини розміщує на своєму сайті BBC, а англійська преса охрестила малюка прізвиськом .


Перший гонорар хлопчик отримав в 2009 році, тоді його роботи вперше потрапили на арт-ринок. За 20 хвилин 23 його роботи були продані інтернет-покупцям за ціною 360 000 доларів. Перша персональна виставка Киерона пройшла в 2010-му - 33 роботи потім були миттєво розкуплені через 30 хвилин юний художник продав акварелі, пастель і масло за 150 тисяч євро. В минулому році .Таким чином, з моменту початку своєї кар'єри Киерон приніс у сім'ю більше двох мільйонів євро.


Здатність до малювання у Вільямсона проявилася в п'ять років, після поїздки на південний захід Англії - в Корнуолл. На наступний рік після цього Киерон вже потрапив до Книги рекордів Гіннесса. Зараз в листі очікування його робіт - понад 500 осіб.


До речі, у юного таланту - маса шанувальників не тільки на батьківщині, його картини купували поціновувачі живопису з Європи, США, Японії і Канади. Всі доходи від продажу картин направляються Киероном в його власну компанію.


Батько хлопчика, Кіт Вільямсон, арт-дилер, а також він є директором компанії свого сина . Мама Киерона, Мішель Вільямсон, збирається написати детальну біографію сина і сфокусуватися на тому, як він зробив кар'єру художника. Сам .


Ціни на картини юного генія варіюються від 3500 доларів за невелику акварель, до 30 000 доларів за зимовий пейзаж, намальований біля його будинку в Норфолку. З наступного року Киерон перестане відвідувати школу і буде навчатися вдома, щоб мати можливість зосередитися на живопису.


Ось що він розповів в інтерв'ю Deutsche Welle: . Найскладніше - малювати пастеллю, доводиться дуже акуратно змішувати кольору. Я не знаю, ким хочу стати в майбутньому. Зараз крім малювання, мені найбільше подобається грати у футбол, було б цікаво стати професійним спортсменом.radikal.ru/i200/1409/65/aeab5179e173.jpg">
На наступний навчальний рік батьки планують перевести Кикрона на домашнє навчання, щоб він повністю зосередився на живопису.Молодий художник на гроші, виручені від продажу картин, вже купив сім'ї новий будинок за 150 тисяч фунтів. До цього вони жили в орендованій квартирі.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт