Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Лист подяки

23.09.2015

Лист подяки

Вдячного листа написав на адресу нашого університету студент Інституту заочної освіти Дмитро Шошин

Прес-служба НГУ вирішила розмістити цей лист, який на фоні різних негативів приємно читати.

«Шановний Геннадію Григоровичу!

У цьому листі хотів би висловити щиру вдячість Вам як Голові приймальної комісії Національного гірничого університету за організацію роботи цього підрозділу. Минулого року я був мобілізований до Збройних сил України. І з травня минулого року по червень цього року я брав участь у антитерористичній операції під смт. Старобешево Донецької області. Маю посвідчення учасника бойових дій (серія АБ за номером 447942). Після демобілізації працюю гірником підземним на шахті «Павлоградська».

У липні цього року у мене виникло бажання продовжити освіту за фахом і я подав документи до приймальної комісії НГУ, а згодом був зарахований на навчання за напрямом «Гірництво» заочної форми навчання з фінансуванням за кошту держбюджету. Процес спілкування з персоналом приймальної комісії виявився приємним, оперативним та ефективним. Тож хотілося сказати теплі слова на адресу працівників приймальної комісії Н.В. Дементьєвої, І.М Чеберячко – за оперативність і чітку інформацію, юрисконсульту Т. А. Кулик – за зрозуміле і повне роз’яснення належних пільг та підготовку відповідного юридичного висновку, а також М.М. Одноволу та А.В. Кожевникову – за увагу і корисні поради.

Хочу сказати, що приймальна комісія НГУ виявила себе колективом уважних та доброзичливих професіоналів.

І наостанок хотів би висловити окрему подяку директору Інституту заочної освіти В.І. Сулаєву – за корисну рекомендацію щодо отримання повного обсягу знань як для особи, яка має вже вищу освіту.

З великою повагою Дмитро Шошин

10.09.2015 р.»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт