Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Cпівробітник Народного музею історії ім. О.М. Поля НГУ Світлана Зимницька отримала відзнаку від Посольства Республіки Польща в Україні

02.11.2015

Cпівробітник Народного музею історії ім. О.М. Поля НГУ Світлана Зимницька отримала відзнаку від Посольства Республіки Польща в Україні

Днями співробітник Народного музею історії ім. О.М. Поля НГУ, кандидат історичних наук Світлана Зимницька отримала відзнаку ІХ Конкурсу ім. Єжи Ґєдройця, що проводиться Посольством Республіки Польща в Україні.


Щороку, з 2006 року, міжнародне українсько-польське журі визначає найкращі дипломні, маґістерські та кандидатські роботи, присвячені історії та сучасності Польщі, а також польсько-українським взаєминам. Згодом основні положення дисертації Світлани Зимницької «Рід князів Вишневецьких у польській, російській та українській історіографіях середини ХVIII - середини ХХ ст.» будуть опубліковані у міжнародному збірнику наукових праць разом з іншими дослідженнями призерів конкурсу.


Зазначимо, що Світлана Зимницька є випускницею Українсько-польського центру НГУ, під час навчання в аспірантурі кафедри історії та політичної теорії НГУ брала участь в ХХІІІ Східній літній школі (Варшавський університет) і стала стипендіатом Фонду ім. Королеви Ядвіґи (Яґеллонський університет). Нині, здобувши ступінь кандидата історичних наук, Світлана Зимницька продовжує розвивати співпрацю з Польщею і здобувати нові нагороди.

ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт