Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Мої враження від зустрічі з високими гостями.

Мої враження від зустрічі з високими гостями


21 березня стіни Національного гірничого університету відвідали заступники послів з особливих доручень Литви (Вайдотас Верба), Чехії (Петро Мареш) і Франції (Серж Смессов). З ними так само прибув голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.
Метою приїзду високих гостей було вивчення громадської думки в Дніпропетровському регіоні та України в цілому в такий важкий для неї період.
Мене і мого товариша по групі Іллю Борисенко запросили взяти участь у цьому заході, послухати, що думали високі гості щодо поточної ситуації в Україні, висловити свою точку зору, задати питання.
Гості розповіли нам про перспективи України при вступі в Євросоюз. Ректор університету академік Півняк Геннадій Григорович у своєму виступі підкреслив, що Національний гірничий університет тримає курс на Європу і буде приймати участь у всіх європейських освітніх проектах.
Потім у нас з. Учасників конференції цікавили питання, пов.
Я з Іллею теж планувала поставити послам питання, зокрема: чи існують у ваших країнах волонтерські програми, які дозволять нам, з одного боку, покращити англійську мову, познайомитися з менталітетом ваших держави і, може бути, отримати рекомендації або переваги для вступу в університети на стажування? Нас також цікавило, наскільки затребувані у вас на ринку праці фахівці з інжинірингу машин, знають сучасні CAD/CAE технології? Альо на жаль, нам не вистачило часу.
Зустріч завершилася виступами, висловлюють загальну думку про заході, особливо Марія Чорних, голова студради, висловила свої думки цитатою великого кобзаря, Тараса Шевченка, .

Томашевська Анжеліка, група ГМмм-13-1
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт