Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

«Ми завжди з тобою, рідний гірничий!»

25.06.2016

«Ми завжди з тобою, рідний гірничий!»

Дванадцятий рік поспіль у Національному гірничому університеті традиційно проводиться випускний бал.

Коли в нелегку буденність нашого життя вривається святковий випускний бал, радість і легкий смуток наповнює серце. Милуєшся красивими парами наших дорогих випускників, які ніби на крилах злітають у вальсі, й подумки бажаєш, щоб усі вони знайшли свою щасливу зірку. Хоча вона у них є! Це неповторні роки навчання у рідному гірничому, який справді яскраво осяяв їх подальший шлях до самостійного життя.

Випускний бал-2016 в НГУ традиційно відбувається у холі  найкрасивішої за  архітектурою будівлі у місті на Дніпрі. Старовинні люстри , колони, класична музика у виконанні симфонічного оркестру Дніпропетровського оперного  театру створюють романтичний настрій і на кілька годин потрапляєш на територію гарного настрою. Цікаво, що цей неповторний дух витає тут постійно  і його відчувають усі, хто протягом року заходять до гірничого університету.


Випускники цього року, а також минулих літ разом з викладачами захоплюють усіх присутніх вишуканими рухами полонезу, кружляють у вальсі, дивують бачаттою і танго. А у перервах між цією красою ректор Г.Г. Півняк вітає переможців у номінаціях «За палке прагнення до знань» та «За активну життєву позицію» і вручає спеціальні нагороди кращим представникам девяти факультетів.


На балу – море музики і пісень. Прекрасні вокальні номери дарують присутнім солісти оперного Ігор Воєводін і Надія Єременко.А вокальна група університету гарно виконує «Вальс прощання» Яна Френкеля.



Нарешті – «Королівський вальс». Натхненно і прекрасно  танцюють усі пари, але почесні гості, представники регіонального управління КБ «Приватбанку» та члени Асоціації випускників НГУ обирають переможцями Романа Чеснокова і Тетяну Данильчук, випускників гірничого факультету, до того ж відмінників навчання.


«Ми не прощаємося, ми завжди з тобою , рідний гірничий!» – схвильовано говорять випускники.



Щасти вам, друзі!

 

Інформаційно-аналітичний центр НГУ

Фото творчої групи відеостудії «Юність» НГУ

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт