Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Стажування викладачів польської мови та співробітників Центру українсько-польської співпраці у Кракові

13.07.2016

Стажування викладачів польської мови та співробітників Центру українсько-польської співпраці у Кракові

З 24 червня до 11 липня 2016 року у Педагогічному університеті м. Краків (Польща) пройшло культурно-освітнє стажування викладачів польської мови та співробітників Центру українсько-польської співпраці Національного гірничого університету.

Стажування проводилось у рамках реалізації програми: «Підтримка полонійних осередків на Сході». Програма реалізована завдяки фінансової підтримки Уряду Малопольського воєводства (Urząd Marszałkowski Województwa Małopolskiego), польських компаній Geobit та MCR Polska. Польські колеги покрили усі витрати, пов’язані із перебуванням наших представників на території цієї країни.

У результаті конкурсу для стажування було відібрано п’ять наших співробітників, які поділилися своїми враженнями від перебування на території Польщі. Вони також висловлюють слова щирої вдячності керівництву Уряду Малопольського воєводства, керівникам їхнього стажування від Педагогічного університету м. Кракова, а також особисто професору Роману Дичковському, Станіславу Бжезьняку та Міхалу Потемпі, які забезпечили логістику реалізації цього проекту.


Дуже приємно, що за відгуками наших польських партнерів представники Центру українсько-польської співпраці були найкращими щодо мовної підготовки та показали дуже високі результати із представлення наших методик викладання мови за програмою «Польська мова для іноземців». Окрім цього вони справили дуже позитивне враження на учасників цього заходу. Про них говорили що вони були «соціально активними та позитивно налаштованими польськомовними україночками».

Юлія Пазиніч



До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт