Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Стильні чоловіки.

Стильні чоловіки
Більша частина року вже позаду, тому саме час поговорити про стильних чоловіків

Кріс Претт
В наш чарт стиляг цього року Кріс Претт потрапив завдяки своїй ролі у фантастичному бойовику Вартові Галактики, точніше, його крутий червоній шкіряній куртці. Хоча, в реалі актор теж досить стильно одягається.



Райан Рейнольдс

Це ще один актор, якого гріх не похвалити за його манеру одягатися красиво. І не включити в рейтинг найстильніших чоловіків 2014. Не знаєш, хто це? Подивися фільми



Майкл Джордан Б.

Кажуть, цього відомого американського актора люблять (стосується жінок) за його чарівну посмішку. Яким би зубним порошком він не користувався, нам, чоловікам, якщо і подобаються, то тільки його начищені до блиску туфлі, які відмінно виглядають під стильний костюм.


Меттью Макконахі


На американського актора, сценариста, режисера і продюсера Меттью Макконахі завжди приємно дивитися на церемоніях нагородження. Все тому, що він кожен раз з'являється в крутих смокінгах.


Джон Хемм
А ось зірка американських телеекранів Джон Хемм грішить неголеним обличчям. Хоча, в поєднанні з класичним костюмом і блискучими туфлями вигляд у актора дуже навіть нічого.


Віктор Круз


Зоряний ресивер NY Giants (американський футбол), Віктор Круз в цьому році побував на




Колін Ферт
Якщо б всі британські чоловіки носили такі ж смокінги, яких повно у Коліна Ферта (заслужений артист ТБ, театру, кіно), Королівство б стало модним центром Всесвіту.




Джеймс Марсден


Поки Ферт носить старі заїжджені чорні смокінги, американський кіноактор Джеймс Мардсен постійно дивує фанатів незвичайними костюмами. За це деякі навіть називають його






До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт