Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Нова зустріч з литовськими друзями на Дніпровській землі

02.11.2016

Нова зустріч з литовськими друзями на Дніпровській землі

Візит делегації Університету Вітаутаса Великого (м. Каунас, Литва) до Національного гірничого університету з метою підписання договору про співпрацю між юридичними факультетами університетів та подальшого міжнародного співробітництва.

1-2 листопада 2016 року в Національному гірничому університеті перебувала делегація з Каунаського університету ім. Вітаутаса Великого. До складу делегації увійшли Томас Беркманас, професор, декан юридичного факультету Університету Вітаутаса Великого, Альбертас Мілініс, доктор, лектор юридичного факультету Університету Вітаутаса Великого, Едіта Груодіте, професор, доктор, завідувачка кафедри публічного права юридичного факультету Університету Вітаутаса Великого.











У теплій атмосфері пройшла робоча зустріч з керівництвом НГУ. Під час обговорення йшлося про наукові та методичні здобутки Державного ВНЗ «НГУ», можливості співпраці між НГУ та університетами Литви, можливості навчання та стажування у Литві студентів, аспірантів та науково-педагогічних співробітників НГУ за спільною програмою «Міжнародне бізнес право». Також гості відвідали університетський Центр академічного співробітництва з країнами Балтії, екскурсійно ознайомилися з Гірничим університетом, побували в університетських музеях.



До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт