Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Розбудова екології – в освітньо-наукових програмах НГУ

22.05.2017

Розбудова екології – в освітньо-наукових програмах НГУ

В НГУ впроваджують магістерську програму подвійного диплому «Інженерна екологія» спільно з Університетом Вітаутаса Великого (Литва).


Сьогодні в НГУ з робочим візитом перебував декан факультету природничих наук Університету Вітаутаса Великого (м. Каунас, Литва) Саулюс Міцкевічюс. На зустрічі з першим проректором НГУ Олександром Азюковським вони, серед іншого, обговорили перспективи реалізації спільної магістерської програми подвійного диплому «Інженерна екологія» й особливості її впровадження.


Співробітництво НГУ і УВВ у напрямку екології – на стартових позиціях, але актуальність цього питання і затребуваність фахівців-екологів є нагальною. Тож невдовзі в НГУ готуватимуть магістрів з інженерної екології міжнародного рівня.

Базовою у підготовці студентів НГУ стане кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища НГУ на чолі з доцентом Артемом Павличенко. Вже сьогодні професор Саулюс Міцкевічюс зустрівся з її студентами - потенційними слухачами магістерської програми «Інженерна екологія», під час якої ознайомив зі структурою і системою навчання в Університеті Вітаутаса Великого (Литва).



До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт