Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

7 божевільних моддингов старих Mac.

Моддінг Mac

Фанати Apple відрізняються неймовірним ентузіазмом. Вони не в силах розлучитися навіть з вийшла з ладу технікою. З речей, які інші люди зазвичай викидають на смітник, служителі культу Mac роблять, як вони вважають, красиві і корисні речі. Нижче список семи пристроїв, зібраних з безхазяйних комплектуючих частин комп'ютерів Apple. Можливо, вони наштовхнуть вас на деякі ідеї про те, як вдихнути в свій старий персональний комп'ютер нове життя.

Користувач соціального новинного сайту Reddit, відомий під ніком 100uf, перетворив корпус свого старого Mac в барбекюшніци. Як бачите, це пристосування працює.

Mac Pro Case

У цьому році виставка One Motorcycle Show запам'яталася мотоциклом, частково зібраним із заліза Mac. У моделі використаний корпус, блок живлення, USB і аудіоджек від комп'ютера.

Mac bike

Умілець Джейк Харріс зробив бізнес на переобладнання старих Mac в барвисті акваріуми.

Mac

На сайті ремісників Etsy, де виставляються речі, зроблені своїми руками, можна знайти настільну лампу з деталей для Mac. Автор вироби просить за неї 99 доларів.

Mac Lamp

Інший користувач Etsy, Аллан Янг, зібрав вінтажні маятникові годинник із старої комп'ютерної мишки з клавіатурою.

Маятникові годинник

Малазійські моддери Mac використовували компоненти безхазяйних Apple-пристроїв для створення Mac Mini в картонній коробці.

bm_007

bm_006

Справді божевільний моддінг - поштова скринька зі старого Macintosh.

Mac box

А ви вже придумали, що зробити зі своїм старим комп'ютером?

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт