Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Колишній інженер Apple розробив фінтес-трекер Moov.

Moov

Перед вами нове покоління носимой електроніки - фітнес-трекер Moov. У чому ж його відмінність від численних аналогів, представлених на ринку? Давайте спробуємо в цьому розібратися.

Переважна більшість трекерів, які ви можете придбати в даний момент, надають вам лише дуже поверхневі можливості. Вони вважають кількість зроблених кроків, відстань, яку ви пробігли, кількість згорілих калорій, але цим їх вміння найчастіше обмежуються.

Moov був розроблений для того, щоб надати своєму власникові куди більш широкий спектр можливостей для розвитку і підтримки свого тіла в ідеальній фізичній формі. В цей трекер вбудований 9-осьовий датчик руху, а також дуже складні програмні алгоритми, в реальному часі відстежують всі ваші рухи в просторі без використання додаткового обладнання у вигляді камер та інших пристроїв. Іншими словами, пристрій здатне підказати вам, що потрібно зробити, щоб уникнути навантаження на коліна при бігу або як краще всього скинути зайву вагу за вашої комплекції.

Moov

Штучний інтелект Moov, який виступає в якості персонального тренера, постійно буде координувати власника за допомогою голосових коментарів, підказуючи йому маленькі хитрощі, з допомогою яких він зможе максимально ефективно займатися спортом, а також застерігаючи людини від отримання травм під час тренувань. Пристрій може вголос читати ваші віджимання, підтягування або просто щодня нагадувати, що прийшов час скинути зайві кілограми.

Пристрій захищений від попадання води всередину його корпусу, так що ви зможете плавати в басейні, не переживаючи, що Moov заискрит і відмовиться працювати. З вашим смартфоном девайс зв'язується по Bluetooth, тому дроти не стануть для вас обтяженням.

Moov

І найголовніше: Moov можна носити не тільки на зап'ясті. Його можна надіти на ногу, прикріпити до гантелі або навіть до ключки для гольфу. Пристрій ідеально підходить для використання в самих різних видах спорту.

Офіційне додаток-компаньйон дозволить вам аналізувати зібрану за день інформацію і навіть ділитися своїми досягненнями з друзями за допомогою хмарних технологій.

Moov

За створенням цього дивного фітнес-трекера стоїть інженер Нікола Ху, який певний час працював у компанії Apple, а також брав участь у розробці серії відеоігор Halo. Стиль Apple відчувається відразу: мінімалізм, чистота, нічого зайвого, все інтуїтивно зрозуміло і не перевантажене надміру навороченним інтерфейсом та іншими нікому не потрібними деталями.

Вже зараз пристрій можна попередньо замовити на офіційній сторінці за ціною 60 доларів за штуку. Якщо ж вам хочеться купити пару таких пристроїв відразу, ви отримаєте додаткову знижку та зможете придбати всього за 100 доларів.

. itemscope itemtype="http://schema.org/VideoObject"> Moov: meet your coach (the most advanced personal AI coach)

Pre-order: http://MOOV.CC Featured on The Verge, Gizmodo, USA Today, CNET, LA Times, Techcrunch, GigaOm, Fortune, ABC News, FastCompany, Engagdet, Mashable, BGR, Time, Self and more! World's first multi-sport artificial-intelligent coach. Wear it. Mount it. Hear it. 5 sports included to start. Real-time interactive coaching. Performance tracking. Injury prevention. Form monitoring. 3D Motion sensing. Waterproof. 50% off introductory price for limited time. Versatile, 1 moov, many sports. 5 sports (run, cycling, swimming, boxing and bodyweight workout) apps at debut. Btw, you can track activities as well, but just way more accurate. Enabled with the 3d motion reconstruction technology. Real time coaching and interaction powered by Artificial Intelligence. Programs are created by certified coaches and based on biomechanics and sport science research. Prevent injuries, improve the game and have fun while learning new sports. 60+ Reviews and stories from media. http://press.moov.cc Video by Mikhail Productions http://www.mikhailproductions.com Music by http://ccmixter.org/files/grapes/16626

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт