Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

фото дня Назад у майбутнє: виставка CES-2014 очима 2034 року.

Voice Command Headset

Сьюзан Бетч на виставці CES-1990 в Чикаго демонструє ігровий пристрій LaserScope від компанії Konami для ігор від компанії Nintendo

З 1967 року Міжнародна виставка споживчої електроніки щорічно радує нас самими високотехнологічними новинками. Цифрові перекладачі, системи віртуальної реальності і навіть роботи є невід'ємною частиною практично кожної CES з року в рік. Нижче наведено список найбільш приголомшливих експонатів, представлених на цій виставці за довгі роки свого існування. Тільки не дивуйтеся, що деякі речі були показані на виставці CES в Чикаго, просто CES до середини 90-х років минулого століття проходила влітку саме там, а потім переїхала в місто-казино .

CONSUMER ELECTRONICS SHOW

Відкриті двері виставки CES 9 січня 1997 року.

2

(Ліворуч) Робот B.O.B. (Brains on Board) на Міжнародній виставці споживчої електроніки в Чикаго. Понеділок, 6 червня 1983 року. Особистий робот-помічник, який обіцяв величезні перспективи в світле майбутнє 1980-х.

(Праворуч) Жінка показує нову гру Mind Link від компанії Atari. 5 червня 1984 року на виставці CES в Чикаго. Пристрій, що використовується для гри, теоретично зчитує мозкові хвилі і переводить їх команди руху персонажа на екрані. Цей пристрій так ніколи і не було випущено.

Holy Bible computer

Компанія Franklin Computers 2 червня 1989 року показує предка всіх планшетів з завантаженої на нього цифровий версією Біблії. Пристрій також було доступна у версіях з Біблії короля Якова і з Новим завітом.

Transmitters

«Beeper Kid» від компанії A H International, дитячий локатор, показаний на виставці CES 28 травня 1992 року. Коли дитина відходить від батьків на 10 метрів, «біпер» починає подавати сигнал на одержує станцію.

Brian Durwood

Окуляри віртуальної реальності Virtual Vision Sport, показані в п'ятницю, 4 червня 1993 року в Чикаго на виставці CES.

Cellular Phones

Чому цей чоловік з компанії Motorola тримає чізбургер навпаки стільникового телефону, показаного на виставці влітку 1994 року в Чикаго? Все тому, що телефон, який він тримає в одній руці, важить 110,5 грама .

Virtual

Система «віртуальної реальності» Virtual Hoops від компанії REALWare на виставці CES 1996 року, 4 січня, Лас-Вегас.

MINKHORST

Роберт Минкхорст, президент і виконавчий директор компанії Philips показує 5 січня на CES 1996 року DVD-диск. Стандарт DVD тоді був визнаний самим футуристичним винаходом для перегляду фільмів .

WEIJERS PRICE

Дві жінки з компанії ITT Night Vision демонструють на виставці 1996 року прилади нічного бачення лінійки Night Quest.

QUICKTIONARY

Quicktionary від компанії Seiko. Сканер-перекладач, який засвідчує переклад скануючого елемента тексту. Був показаний на виставці CES 9 січня 1998 року. Словникова база цього електронного перекладача становила близько 400 тисяч слів.

BAKER

Джуді Бейкер, керівник виробничого напряму компанії Plantronics, показує телефонну гарнітуру CT10, підключену до невеликого бездротового телефону на виставці CES-2000 в Лас-Вегасі.

SAMSUNG WATCH PHONE

Samsung SPH-S100, показані на виставці CES в Лас-Вегасі 7 січня 2001 року. Пристрій могло виконувати функції годинника і телефону.

Bill Gates

Білл Гейтс, голова компанії Microsoft, показує .

PHILLIPS KEY019

Ультракомпактна цифрова камера Phillips Key019 Wearable Digital Camera на виставці CES 7 січня 2004 року.

CREATIVE

Цілий стенд різноманітних музичних плеєрів і телефонів від різних виробників, показаних на Міжнародній виставці споживчої електроніки 6 січня 2005 року.

Погодьтеся, що всі описані вище гаджети зараз виглядають безглуздо і навіть в якійсь мірі нерозумно. Адже тоді, в 60-х, 70-х, 90-х і навіть у 2000-х роках вони представляли верх високих технологій. Досить імовірно, що через якихось 20 років ми з іронією і посмішкою на обличчях будемо говорити про речі, які були показані в далекому 2014 році, з ностальгією: «Було ж час.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт