Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Intel прийняла на роботу шістнадцятирічного генія-винахідника.

Intel

Intel є соціальна програма Corporate Internship Program, суттю якої є підтримка талановитих студентів коледжів. Однак у цьому році компанія вирішила знизити віковий ліміт для одного-єдиного шістнадцятирічного школяра. Чому? Тому що Джої Хаді . Незважаючи на те, що хлопчина ще вчиться в середній школі, він створює гаджети на базі відкритої апаратної платформи Arduino і продає їх через Інтернет.

Одного разу молодий вундеркінд навіть створив для конкурсу комп'ютер, що працює на базі сонячної енергії. А в рамках виставки White House Science Fair 2013 Джої показував президенту Обамі гармату, що стріляє зефіром. Швидше за все Джої не очікував, що зможе отримати настільки неймовірна пропозиція від комп'ютерного гіганта. Проте в рамках виставки Rome Maker Faire, що проходила в жовтні, його зауважив виконавчий директор компанії Intel Брайан Кржаніч.

16-Year-Old-Genius

В результаті хлопчину дійсно найняли на роботу в офіс New Employee Orientation (NEO) компанії Intel в Арізоні. Туди його відвезла мама, так як у Джої поки немає своїх власних водійських прав. Працювати в офісі молодий чоловік почне відразу ж після того, як закінчиться навчання в школі. Хлопця записали на літню практику, після якої він восени назад повернеться в свій шкільний клас.

«Ми сподіваємося на дуже плідна співпраця з Джої і всіма нашими практикантами, яких ми підтримуємо в рамках їх професійного розвитку», .

Джої буде працювати в команді розробки продуктів відділу New Devices Group. І цілком можливо саме в тій сфері, якої йому дуже подобається займатися: складанням друкованих плат Arduino, які, до речі відмінно підійдуть для роботи з процесорами Quark, які Intel не так давно випустила.

Може бути Джої навіть доручать роботу з дизайном нових ультракомпактних комп'ютерів Edison, але дізнатися, що ми це зможемо не раніше літа. У загальному і цілому Джої чекає велике майбутнє. І хоча в це важко повірити, багато нинішні керівники найбільших технологічних компаній таким же чином починали свої кар'єри .

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт