Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин став героєм відеоігри.

Кім Чен Ин стане героєм відеоігри

Ні, ви не помилилися! Суворий правитель КНДР дійсно стане головним героєм відеоігри «Glorious Leader!». Гра, до речі, не менше эпична, ніж его Кім Чен Ина і запропонує гравцям чимало веселих моментів.

Якщо б ми не знали про іронічного ставлення цивілізованого світу до тоталітарної Північній Кореї, де будь-який пересічний житель плаче від щастя, лише здалека побачивши лідера своєї країни, то могли б подумати, що розробники створили цю гру як данину поваги . Але ж всі ми прекрасно розуміємо, що це всього лише дуже вмілий стьоб розробників з американської студії Moneyhorse.

Верхи на нарвале - чому б і ні?

Керуючи лідером КНДР, вам належить подолати чимало складних випробувань і пройти сім різних рівнів, які вам запропонує гра. Сам диктатор пересувається виключно верхи на бойовому палаючому єдинорозі, голими руками справляється з ордами американських імперіалістів, а також розстрілює танки з табельної автомата. Допомагати йому в нелегкій хрестовому поході проти Заходу буде не хто інший, як близький друг і всесвітньо відомий баскетболіст Денніс Родман. Як взагалі можна не захотіти зіграти в цю чудову гру?

Розробники обіцяють випустити фінальний білд гри до кінця 2014 року. «Glorious Leader!» абсолютно точно відвідає платформи PC і Android. Але iOS-гру ми, швидше за все, не побачимо, так як у Apple дуже жорсткі правила щодо зображення в іграх глав держав і різних відомих особистостей без їх згоди. Винятки з правил, зрозуміло, зустрічаються, але не так часто, як хотілося б. Будемо сподіватися, що цензорів Apple не чуже почуття гумору, і незабаром власники iOS-девайсів теж зможуть ужитися в роль лідера КНДР. А поки - подивіться чудовий трейлер:

. itemscope itemtype="http://schema.org/VideoObject"> Glorious Leader! Video Game

Check our new game Glorious Leader!, a retro style run ' n ' gun for the PC and mobile devices. http://www.moneyhorsegames.com For more updates follow us and like us: http://www.twitter.com/playmoneyhorse http://www.facebook.com/moneyhorse Music by Joe Reynolds https://soundcloud.com/professorlamp

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт