Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Пройшли перші випробування найвищою в світі водної гірки.

Verrückt

Я вже говорив вам, що таке «божевілля»? В споруджуваному аквапарку Schlitterbahn, розташованому в місті Канзас-Сіті, почалися випробування Verrückt (що в перекладі з німецької означає «божевілля») . З такої нагоди перші випробувачі вирішили що називається від першої особи записати весь той жах (ну а на ділі адреналін і радість), який будуть відчувати майбутні відвідувачі цього парку.

Дата відкриття водних гірок Verrückt в аквапарку Schlitterbahn постійно відкладалася через невпевненості інженерів до безпеки конструкції для відвідувачів. Однак днями в парку пройшли перші випробування гірки з участю людини, що може говорити про те, що відкриття водного атракціону вже близько, і він досить безпечний для людей.

Портал Gizmodo вирішив навести кілька цікавих фактів про водній гірці Verrückt:

  • Висота Verrückt становить 52,41 метра. Висота Статуї Свободи (без підстави), наприклад, становить 46 метрів. При цьому відвідувачі будуть спускатися вниз, розташовуючись на спеціальних гумових плотах.

Gizmodo також повідомляє, що кількома тижнями раніше на водній гірці проходили випробування без участі людини. В надувний пліт поклали вантаж з піском, по вазі порівнянний з середньостатистичним людиною. Випробування пройшли невдало, і пліт вилетів з гірки. Спершу західний інтернет порахував, що відео виявилося підставним. Проте пізніше виявилося, що аварія дійсно сталася через занадто крутого спуску другої петлі гірки. Дане відео можна подивитися нижче:

Після цього інциденту конструкцію гірки злегка змінили і додали страхувальну мережа, запобігає такі незаплановані злети.

Офіційних відомостей про те, коли ж Verrückt зможе прийняти перших відвідувачів, досі немає. Офіційний сайт Schlitterbahn повідомляє лише про те, що гірки відкриються в цьому році.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт