Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Twitter дозволить редагувати записи.

CEO Twitter Дік Костоло

Twitter є однією з небагатьох великих компаній, які не зволікають в питаннях розширення функціональності та випуску оновлень для своїх сервісів. Одна з таких прийдешніх функцій дасть користувачам можливість редагувати опубліковані раніше твіти.

Хоча функція редагування твітів з'явиться найближчим часом, поки незрозуміло, з якими обмеженнями вона буде пов'язана. Але обмеження. Вони потрібні, щоб уникнути зловживань.

Новину про функції редагування твітів поширив незалежний журналіст Метью Кіз (колишній співробітник Reuters, звільнений з агентства за звинуваченням у зв'язках з комп'ютерними хуліганами з групи Anonymous), якому вдалося поспілкуватися з кількома співробітниками Twitter, чиї імена, щоправда, не називаються. Як з'ясувалося з розмови, правити твіти можна буде протягом обмеженого періоду часу.

Опція дозволить злегка коригувати зміст коротких текстових повідомлень, наприклад, виправляти помилки і видаляти або додавати окремі слова. Причому редагувати конкретну запис можна буде всього один раз. Нову редакцію твіту миттєво побачать всі передплатники стрічки автора, а також ті, хто ретвітнув його повідомлення.

Джерело зазначає, що спеціально розроблений алгоритм не дозволить редагувати твіт, якщо змінюється зміст оригінального повідомлення. Робота над інструментом, як повідомляється, триватиме ще кілька тижнів, але може затягнутися на місяці. Першими, кому дозволять редагувати свої записи, стануть перевірені користувачі Твіттера», селебрітіс і компанії з світовим ім'ям.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт