Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Розумні книжки від видавництва " Манн, Іванов і Фербер в подарунок до Нового року.

4PqodBbMui4

Про те, що книга - найкращий подарунок знають всі, особливо, якщо це розумні і корисні книги від наших друзів: видавництва . Так як скоро Новий рік, ми вирішили спільно подарувати п'яти нашим читачам за однієї цікавої книги з різних галузей знань. У вас є шанс виграти один з бестселерів світу науково-популярної літератури і прочитати про теми, які ми висвітлюємо з моменту відкриття сайту у викладі кращих світових авторів.

Що це за книги?

Технології, які змінять світ

future_3d_340

Якою буде економіка майбутнього? До чого в кінцевому підсумку приведуть розвиток технологій, автоматизація, аутсорсинг і глобалізація? Можливо, що основною причиною поточної економічної кризи був не фондовий ринок, а комп'ютерні технології?

У цій революційній книзі, написаній інженером з Кремнієвої долини, даються відповіді на ці питання і пояснюється, чому прискорення розвитку технологій може мати руйнівний вплив на економіку в найближчому майбутньому.

Автор пропонує нам провести уявний експеримент для вивчення економіки майбутнього. Він використовує уявний «тунель вогнів» для візуалізації економічних наслідків нових технологій, які з'являться в найближчі роки і десятиліття. Книга кидає виклик звичним уявленням про майбутнє і позначає небезпеки, які чекають нас попереду.

Великий перехід

3D-BigSwitch-340

Краща книга про революції хмарних технологій на думку Financial Times.

Сто років тому компанії припинили виробляти власну електроенергію за допомогою парових двигунів і підключилися до електричної мережі. Дешева енергія, що поставляється великими електростанціями, не тільки змінила бізнес, але й створила весь сучасний світ, який неможливо уявити без простий електричної розетки.

Сьогодні ми стаємо свідками схожою революції. Компанії та звичайні люди позбавляються від власних IT-систем і підключаються до сервісів, доступних через Інтернет.

У цій захоплюючій книзі Ніколас Карр переплітає історію, економіку і технології, щоб пояснити, що ж чекає комп'ютерну галузь в найближчому майбутньому і як це вплине на життя звичайних людей.

У пошуках себе

v_poiskah_3d_340

Ця книга про те, як звичайний західний чоловік зламав власні стереотипи мислення: замість того щоб боротися з обставинами, ступив їм назустріч і повністю змінив своє життя.

. Майже без грошей. І без жодного похідного досвіду.

З собою месьє Беливо взяв триколісний візок, в яку поклав трохи їжі та одягу, аптечку, маленький намет і спальний мішок.

Свій 46-й день народження Жан Беливо зустрів у столиці Коста-Ріки, 47-й на півночі Чилі, 48-й - у Південній Африці, 49-ї - в Ефіопії, 50-річний ювілей - на півночі Алжиру. Потім він рік за роком йшов по Європі: Португалія, Великобританія, Німеччина, землі колишньої Югославії. Переправився через Босфор і продовжив шлях: Туреччина, Іран, Індія, Непал, Південна Корея, Японія, Філіппіни, Індонезія, Австралія, Нова Зеландія (Росію, на жаль, він обійшов стороною). І лише через 11 років і 2 місяці, стоптав 54 пари взуття, повернувся додому. За плечима залишилися 75 553 кілометра блукань і 64 країни світу.

Практика візуального мислення

Praktika_visual_mishleniya_3d_340

Книга-компаньйон до бестселера «Візуальне мислення».

Перша книга Дена Роэма «Візуальне мислення» нам показала, яку роль прості малюнки можуть грати у справі генерації ідей і комунікаціях в цілому. Вона представила нову цікаву методику рішення абсолютно різних проблем - від стратегічних питань топ-менеджменту до самих прозаїчних офісних проблем.

У цій книзі Ден допомагає читачам впровадити свою методику в щоденну практику. Книга сповнена детальних прикладів, вправ і порожнього місця для ваших малюнків.

Якщо «Візуальне мислення» - це путівник «високої кухні», «Практика візуального мислення» - настільна поварена книга, якій судилося обрости великою кількістю заміток і закладок.

Великі дані

BIG_DATA_3D_340

Це перша велика книга про прийдешнє революційному явищі, рівнозначному інтернету або, може, навіть друкарського верстата. Ця книга про нову науку, здатною передбачати майбутнє на основі швидкої обробки величезних масивів інформації і миттєвого їх аналізу. Вона може конвертувати безліч явищ - від вартості авіаквитків до тексту мільйонів книг - у форму, доступну для пошуку, і з допомогою зростаючої обчислювальної потужності здійснювати небачені раніше відкриття та прогнози.

Два провідних фахівця в цій області в доступній формі пояснюють, що таке великі дані, як вони змінять наше життя, і що ми можемо зробити, щоб захистити себе від виникаючих небезпек з їх боку: починаючи від неминучої втрати конфіденційності і закінчуючи перспективою покарання за проступки, які ще не відбулися.

Хочу одну з них!

Так як ми хочемо щоб книги радували саме тих читачів, яким вони принесуть максимум користі, тому ми просимо вас виконати одну просту умову. Напишіть в коментарях, яку саме з книг ви хочете, і чому вона вам потрібна. Будьте винахідливі і не обов'язково лаконічні. Ми спільно з видавництвом . Залишаючи коментар, використовуйте e-mail, по якому ми зможемо зв'язатися з вами.

Подарунки відправляються по території Росії та України.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт