Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

В інтернеті почали продавати одяг, яка сховає вас від військових дронов.

Stealth Wear

Інтернет-магазин Stealth Wear запустив у продаж три моделі захисної екіпіровки, яка призначена для того, щоб приховати людини від всюдисущих військових дронов.

Зрозуміло, мова в даному випадку йде про те, щоб приховати від дронов тепло, яке виділяє тіло людини. Адже в більшості своїй ці літаючі шпигуни використовуються в нічний час доби і бачать світ в інфрачервоному спектрі. Виявляючи температурне поле, за формою нагадує людину, дрон або його оператор фокусується на ньому. Якщо ж справа відбувається в денний час, сховатися від дрона буде дещо складніше. Пропонована маскувальна одяг не прикриває все тіло цілком, а лише маскує певну його частину, щоб збити з пантелику автоматику або оператора.

Stealth Wear

Стелс-одяг продається в трьох варіантах: безрукавному плащ бурка (2500 доларів), хустку типу хіджаб (550 доларів) і накидка з капюшоном, чимось нагадує худі (350 доларів). Заради жарту магазин ще продає за 40 доларів футболку з зображеним на ній військовим дроном, який буде відмінно видно в інфрачервоному спектрі.

Stealth Wear

Крім одягу, магазин Stealth Wear пропонує своїм відвідувачам придбати за 80 доларів чохол для смартфона OFF Pocket, який виконаний зі спеціального матеріалу, що блокує будь-які вхідні та вихідні сигнали Wi-Fi, Bluetooth, GPS, стільникового зв'язку, iBeacon і так далі. Помістивши свій смартфон в такий чохол, ви на час зникнете з радарів будь спецслужби.

Stealth Wear

Докладніше ознайомитися з описаними засобами особистої безпеки ви зможете на офіційному сайті виробника.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт