Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

відео дня | Будні Супермена від першої особи.

Будні Супермена

Що можна зробити за допомогою радіокерованого дрона і екшен-камери GoPro? Зняти невеликий фільм про Супермена від першої особи, зрозуміло! Саме це і зробила невелика команда ентузіастів з Лос-Анджелеса. І, треба сказати, що вийшло у них просто неймовірне відео.

Зйомки відео були здійснені за допомогою радіокерованого дрона Phantom 2, до якого прикріпили камеру GoPro, яку, судячи за сюжетом відео, Супермен знайшов випадково і вирішив повернути її законному власнику. У дрон був вбудований GPS-передавач, за допомогою якого він благополучно повертався до своїх власників, навіть якщо втрачав сигнал з пультом управління. Камера була закріплена на дрон за допомогою спеціального двовісний механічного стабілізатора зображення, щоб камеру не трясло, а відеозйомка в русі проходила максимально плавно. Сигнал у реальному часі транслювався на землю за допомогою спеціального передавача, так що можна сказати, що знімальна команда бачила навколишній світ очима дрона.

Радіокерований дрон Phantom 2

Відео вмить стало хітом YouTube, і в даний момент його переглянули вже понад 500 000 осіб. Приєднуйтесь до їх числа і хоча б на пару хвилин відчуєте себе справжнім супергероєм!

. itemscope itemtype="http://schema.org/VideoObject"> Superman With a GoPro

Help us bring our big ideas to life - http://patreon.com/corridordigital Check out http://dronefly.com to learn more about drones! Pegboard Nerds - Hero ft. Elizaveta http://monster.cat/1dbCj1x A big thanks to Taylor Chien for the awesome drone work. You're an ace! Facebook! http://fb.com/CorridorDigital Twitter! http://twitter.com/CorridorDigital Superman played by Will Sterling: http://twitter.com/WillSterling_ Damsel in distress played by Karin Lee: https://twitter.com/karinsurance Criminals played by the guys at Mars Rising films: https://twitter.com/marsrisingfilms Give 'em a shout! They'd appreciate the love.

В качестве бонуса вы можете посмотреть видео о том, как создавался этот короткометражный фильм. Заглянуть за кулисы, так сказать.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт