Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

відео дня | Еволюція голлівудських спецефектів з 1977 року по наші дні.

Кадр з фільму . Адже саме завдяки ефектам можна відтворити ту чи іншу історичну епоху, втілити на екрані фантастичне чудовисько або неймовірні здібності супергероїв. У цьому відео в хронологічному порядку показані фільми, які отримали премію .</p>
<p><span id=

Ми вже неодноразово публікували матеріали про те, як створюються спеціальні ефекти до сучасних кінофільмів. В останні роки все складніше відрізнити на екрані реальні об'єкти від доданих вже в ході постпродакшену. Комп'ютерні технології не стоять на місці, і зараз практично будь-який бажаючий, озброївшись шматком зеленої матерії (так званий «хромакей»), якісною камерою і досить потужним комп'ютером з встановленим на ньому додатком Adobe After Effects здатний втілити свої режисерські ідеї на екрані. Власне, багато незалежні режисери саме так і поступають.

Зйомки . <a href=Люди знімають аматорські фільми з коханим відеоігор, хитро монтують свої домашні записи, щоб вразити друзів, і навіть практично поодинці малюють повноцінні CG-мультфільми. Що не кажи, а голлівудські технології стають з часом все доступнішим.

До речі, останнім часом художникам по спеціальних ефектів в Голлівуді платять все менше і менше. Студія Rhythm . Все частіше створювати ефекти доручають азіатським і індійським компаніям, які працюють за безцінь, тим самим фактично ставлячи хрест на західних фахівців, які змушені або також працювати за копійки, або зовсім закривати двері своїх студій.

У фільмі .ru/wp-content/uploads/2014/02/life-of-pi-tiger-1300x731.jpg

Еволюція візуальних ефектів, продемонстрована в цьому відео, наочно показує, що основний стрибок в плані якості ефекти здійснили в період з кінця 80-х до середини 90-х. Далі приріст якості вже не так сильно помітний. Ми, сучасні глядачі, настільки звикли до того, що режисери і художники зі шкіри геть лізуть, щоб нам догодити, що вже давно не звертаємо уваги на їх титанічна праця, вважаючи ефекти на екрані чимось само собою зрозумілим.

Слід пам'ятати про людей, які проводять дні, тижні і місяці біля екранів своїх робочих комп'ютерів для того, щоб зіниці глядачів у певний момент фільму різко розширилися, а серця почали битися швидше. Ці майстри гідні поваги.

. itemscope itemtype="http://schema.org/VideoObject"> Фильмы получившие Оскар за лучшие виз. эффекты /Best Visual Effects Oscar Winners

В этом видео список фильмов с самыми лучшими визуальными эффектами в номинации Оскар ORIGINAL VIDEO : http://vimeo.com/85300589 CREATOR : NELSON CARVAJAL / http://vimeo.com/nelsoncarvajal CONCEIVED AND EDITED BY NELSON CARVAJAL Music: "Time" by Hans Zimmer VFX retrospective in anticipation of the 86th Academy Awards "In 1977, a specific award category for visual effects was reintroduced with the current name, "Best Visual Effects"..." (Source: Wikipedia) -- Fair use is codified at Section 107 of the Copyright Act Under the fair use doctrine, it is not an infringement to use the copyrighted works of another in some circumstances, such as for commentary, criticism, news reporting, or educational use.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт