Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

відео дня | Майкл Джексон виступив на сцені у вигляді голограми.

Майкл Джексон виступив перед глядачами у вигляді голограми

Фанати Майкла Джексона змогли знову побачити свого кумира на сцені. У рамках минулої церемонії Billboard Music Awards 2014 король поп-музики виник перед аудиторією у вигляді голограми і виконав пісню «Slave to the Rhythm» з його посмертного альбому «Xscape».

П'ять років пройшло з моменту смерті Майкла Джексона від зупинки серця, але багато хто сидять в залі глядачі знову змогли побачити його легендарну місячну ходу так, ніби він все ще живий. Деякі знаменитості не могли стримати емоцій і втирали сльози під час виступу.

Інформація про те, що під час церемонії глядачі побачать голограму Майкла Джексона, витекла в Мережу ще минулого тижня, що кілька зіпсувало сюрприз. А сталося це через судового розгляду, в рамках якого дві американські компанії подали в суд на організаторів церемонії Billboard Music Awards, звинувачуючи їх у тому, що вони незаконно використовують кілька їх голографічних технологій для «пожвавлення короля поп-музики». На щастя для глядачів, суд відхилив звинувачення, і захід пройшов так, як і було заплановано.

Це перший випадок появи на сцені голограм відомих музикантів. Можна згадати віртуальне повернення Тупака Шакура, який виконав спільну композицію з Dr.Dre і Snoop Dogg у 2012 році. До речі, голограму Майкла створили ті ж самі люди на чолі з майстром по спецефектам Джоном Текстором з компанії Digital Domain. А на початку цього року репер M.I.A. і американська соул-співачка Жанель Моне об'єдналися на одній сцені у вигляді своїх голограм, але при цьому вони виступали у двох різних містах, далеко один від одного.

Побачити короля поп-музики, «жвавий» за допомогою сучасних технологій, ви зможете в цьому відео:

. itemscope itemtype="http://schema.org/VideoObject"> Michael Jackson - Slave To The Rhythm

Michael Jackson - Slave To The Rhythm Production Companies: Optimum Productions, Pulse Evolution, Tricycle Logic Creative Director: Jamie King Associate Creative Director: Stephanie Roos Executive Producers: John Branca, John McClain Producers: Frank Patterson, John Textor, Karen Langford Supervising Producers: Oualid Mouaness, Natalie Johns Visual FX Supervisor: Stephen Rosenbaum Production Designer: Tamlyn Wright Editor: Guy Harding Stylist: Michael Bush (Michael Jackson) Stylists: Franck Chevalier (Dancers), Douglas VanLaningham (Dancers) Choreographers: Rich Talauega, Tone Talauega Production Manager: Nathan Stoebner Production Coordinator: Joseph Davison

Данное видео не открывается в нашем мобильном приложении, так как правообладатель запретил встраивать его в сторонние источники, поэтому вы можете посмотреть видео непосредственно на соответствующем канале YouTube по этой ссылке.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт