Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

відео | Як створювалися спеціальні ефекти для фільму «Вовк з Уолл-стріт».

Як створювалися спеціальні ефекти для фільму . Давайте заглянемо по той бік лаштунків і побачимо на власні очі, як створювалася ця чудова кінокартина.</p>
<p><span id=

Спецефекти для цього фільму були розроблені компанією Brainstorm Digital, і можна з упевненістю сказати, що основною ознакою професіоналізму цих хлопців є те, що їх робота у фільмі практично не помітна. Іншими словами: спецефекти на екрані настільки реальні, що ви просто не будете їх помічати в 90 % випадків.

Традиційно цей showreel виконаний в стилі «як було» і «стало», коли вам спочатку показують оригінальний відзнятий матеріал, а після - шар за шаром накладають на нього те, що створили майстри по спеціальних ефектів.

Спеціальні ефекти в кінематографі вже давно не обмежуються виключно створенням фантастичних чудовиськ, яких складно було б створити за допомогою гримерів і механічних ефектів. Сьогодні спецефекти використовуються для того, щоб доповнити кадр відсутніми деталями, внести правки до вже відзнятий матеріал, загалом значно прикрасити початкову картинку.

. itemscope itemtype="http://schema.org/VideoObject"> The Wolf of Wall Street VFX Highlights

A look at some of the more challenging shots Brainstorm Digital put together from Martin Scorsese's new film The Wolf of Wall Street, starring Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, and Matthew McConaughey.

И в качестве бонуса: видео о том, как была снята, наверное, наиболее экшеновая сцена во всём этом фильме.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт