Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

відео | Політ і крах самого великого паперового літака у світі.

Найбільший паперовий літак у світі

В дитинстві майже кожен з нас будував і запускав паперові літаки, проте жоден з них не може зрівнятися за розміром з паперовим літаком, побудованим ентузіастами з Аерокосмічного музею Піма. Весь політ найбільшого у світі літака з паперу був зображений з допомогою камер GoPro.

Розміри літака Arturo Desert Eagle дійсно вражають. Його довжина становить 13,7 метра, а розмах крил досягає метра 7,9. Максимальна швидкість, яку вдалося досягти в повітрі, складає майже 160 кілометрів на годину.

Літальний апарат виготовлений з гофрованого картону, який майже не відрізняється від картону, що використовується при виготовленні упаковок. Літак вагою 360 кілограм був піднятий на висоту близько півтора кілометрів, а потім відпущений у вільний політ.

Варто відзначити, що перші випробування Arturo Desert Eagle проводилися ще у 2012 році. З того часу в конструкції апарату були зроблені деякі поліпшення, проте це не вберегло його від краху.

Під час польоту деякі картонні частини не витримали навантаження і зруйнувалися. Внаслідок цього літак стрімко впав на землю.

Політ і крах самого великого паперового літака Arturo Desert Eagle можна побачити на відео нижче.

. itemscope itemtype="http://schema.org/VideoObject"> GoPro: Giant Paper Airplane

Measuring 45 feet long and 26 feet wide, Arturo's Desert Eagle sets the world record for largest paper airplane as it soars over Arizona. Shot 100% on the HD HERO2® camera from ‪http://GoPro.com. Music Courtesy of ExtremeMusic http://extrememusic.com


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт