Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Японці заново винайшли зонт.

Unbrella

Коли востаннє переглядалася конструкція парасольки? Я теж не пригадую. Так от, японська дизайн-студія H Concept представила вдосконалений пристрій захисту людей від дощу. Своє творіння хлопці назвали Unbrella, що означає парасольку, перевернутий догори ногами.

А навіщо, питається, було його перевертати? Уявіть, що ви живете в мегаполісі і забігаєте в переповнене метро з мокрим парасолькою, який намагаєтеся куди-небудь заховати, щоб не намочити себе і поруч стоячих пасажирів. Правда, це не завжди вдається. Ось і придумали японці зонт, який складається мокрою стороною всередину.

phot05

Більш того, завдяки інноваційній конструкції парасолька легше розкривається при виході з приміщення. Якщо більше немає необхідності використовувати Unbrella, то парасольку можна поставити на підлогу, не боячись, що він може впасти.

З моменту появи ідеї до її реалізації пройшло близько 10 років. Я створив перевернутий парасольку, як тільки перевернув спосіб мислення, - розповідає автор роботи, промисловий дизайнер Хіроші Каимото.

Питання в тому, чи готові люди платити за такі інновації? В Японії Unbrella надійде в продаж у лютому наступного року за ціною 9450 ієн, що еквівалентно 95 американським доларам.

. itemscope itemtype="http://schema.org/VideoObject"> Unbrella [ +d ]

雨の日の不快を解消する、まったく新しい傘の誕生です! 閉じた時、濡れた面が内側になるため、洋服や荷物が濡れることなく、満員電車などの人ごみでも、周りの人に迷惑をかけることが少なくなります。また、車やお店から出る時、体が濡れにくく便利です。ちょっと置きたい時にも、傘立て無しで自立してくれる優れものです。 http://h-concept.jp/fs/hshop/c/unbrella


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт