Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Відкриті інженерні проекти в новій версії хмарної PLM-системи DEXMA.

Відкриті інженерні проекти в новій версії хмарної PLM-системи DEXMA

DEXMA Labs, дочірня компанія АСКОН, представляє нову версію хмарного PLM-системи DEXMA. Її ключовим придбанням стали «Відкриті проекти», доступні всьому інженерного співтовариства.

З допомогою «Відкритих проектів» ініціативний розробник-організатор може створити проект, видимий усім користувачам і гостям DEXMA. Будь-який фахівець чи любитель може приєднатися до проекту і внести свій внесок у вигляді конкретного конструкторського рішення.

Задум «Відкритих проектів» коментує Микола Нирків, лідер команди DEXMA: «Відкриті проекти давно і успішно практикуються в розробці програмного забезпечення. Ми вирішили зробити аналогічне рішення для інженерів, адже ми самі інженери, і нам подобається робити життя таких як ми цікавіше і зручніше. Крім того, відкриті проекти, демонструючи кінцевий результат роботи, будуть мотивувати фахівців активніше включатися і використовувати DEXMA».

У новій версії DEXMA зроблені і інші удосконалення, покликані зробити роботу інженерів швидше і зручніше. Детальніше про них розповідає блог розробників.

DEXMA-new

В наступних версіях DEXMA очікується інтеграція з веб-сервісами для інженерів, зокрема, з розрахунковою системою нового покоління Fidesys, а також з сервісом порівняння 3D-моделей «Geometric Comparison» від LEDAS Labs.

Нова версія DEXMA відкрита для роботи на загальнодоступному порталі.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт