Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Світова прем'єра: перша російська CAM система для промислових роботів представлена на EMO HANNOVER 2013.

Світова прем'єра: перша російська CAM система для промислових роботів представлена на EMO HANNOVER 2013

Вперше вітчизняна CAM система для програмування роботів представлена на EMO - провідної виставці верстатобудівної промисловості (Ганновер, Німеччина).
SprutCAM-1

EMO є найбільшою у світі виставкою по металообробці, обладнання. На виставці представлені імениті експоненти зі всього світу. У вересні цього року, починаючи з 1975 року, EMO в Ганновері відкрила свої двері в ювілейний одинадцятий раз. У виставці взяло участь понад 2100 експонентів з 43 країн.

SprutCAM-2

За шість днів виставку відвідало більше 145000 фахівців з більш ніж 100 країн. Географія експонентів і відвідувачів з усього земної кулі зробила EMO у цьому році справді найбільшою міжнародною виставкою.

На виставці російська компанія розробник «СПРУТ-Технологія» з м. Набережні Челни успішно представила нову версію професійного вирішення розробки керуючих програм для промислових РОБОТІВ і верстатів з ЧПУ систему SprutCAM.

Був показаний новий функціонал для програмування обробки на роботах KUKA, Fanuc, ABB, Staubli та інших представлених на виставці. Нова версія має розширену функціональність для роботи з промисловими роботами, таким чином SprutCAM потрапляє в нечисленну когорту світових CAM-систем, повноцінно підтримують функціонал роботів.

За час виставки стенд «СПРУТ-Технологія» відвідало понад 100 потенційних клієнтів, зацікавлених в SprutCAM. Було підписано 5 угод на поставку SprutCAM новим кінцевим користувачам в Німеччині. Розпочато співпрацю з 10 потенційними дистриб'юторами.

SprutCAM-3

Переговори про налагодження співпраці з директором з продажу SpaceClaim Corporation Маркусом Хюбнером

Майбутні фахівці - студенти, високо оцінили легкість навчання, високий функціонал і зручність використання безкоштовних університетських ліцензій SprutCAM.

Інтерес до розробки виявили більше 30 постачальників роботів і верстатів з Китаю, Японії, Індії, Тайваню, Південної Кореї та Німеччини. Перш за все, щоб забезпечити комплексним рішенням (верстат/робот SprutCAM) своїх нових користувачів. Продажу ліцензій SprutCAM у світі демонструють стабільне зростання.

У рамках виставки було організовано грандіозний захід зустріч дистриб'юторів SprutCAM. У заході взяли участь найбільші європейські дистриб'ютори.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт