Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Представники всесвітньо відомих організацій виступлять на конференції Bentley «Рік в інфраструктурі - 2013», яка пройде з 29 по 31 жовтня в Лондоні.

Представники всесвітньо відомих організацій виступлять на конференції Bentley «Рік в інфраструктурі - 2013», яка пройде з 29 по 31 жовтня в Лондоні

У ході виступів та секційних засідань будуть розглянуті ініціативи та досягнення, що стосуються впровадження BIM у Великобританії. Особливу увагу буде приділено передовим методикам та новітнім технологіям, які сприяють підвищенню ефективності BIM у всіх галузевих сегментах протягом усього життєвого циклу архітектурної, проектної, будівельної та експлуатаційної інформації.

Экстон, Пенсільванія, США - 25 вересня 2013 р. Компанія Bentley Systems, Incorporated, світовий лідер в області комплексних програмних рішень для підтримки інфраструктури, оголосила вражаючий склад доповідачів, запрошених на конференцію «Рік в інфраструктурі - 2013», яка пройде з 29 по 31 жовтня в Hilton London Metropole в Лондоні (Великобританія). Провідні фахівці в галузі інфраструктури візьмуть участь в динамічній і насиченою програмою, що включає в себе презентації та інтерактивні наради, в ході яких буде розглядатися взаємодія факторів, що визначають розвиток технології та бізнесу, а також їх вплив на формування майбутнього образу інфраструктурної галузі і повернення інвестицій. Заслухають доповіді керівників провідних інфраструктурних компаній і понад 100 журналістів з відомих світових видань. Реєстрація відкрита для всіх представників керівництва архітектурних, проектних і будівельних компаній, що експлуатують організацій і державних організацій, що відповідають за проектування, передачу та експлуатацію об'єктів інфраструктури.

На конференції «Рік в інфраструктурі - 2013» виступлять такі запрошені доповідачі:

  • Сер Джон Армитт (John Armitt), голова Комітету по проведенню Олімпійських ігор у Лондоні в 2012 р. і голова National Express
  • Кавалер ордена Британської імперії Ендрю Уолстенхолм (Andrew Wolstenholme), головний виконавчий директор Crossrail Ltd.
  • Пітер Хансфорд (Peter Hansford), головний радник уряду Великобританії з питань будівництва
  • Педро Міранда (Pedro Miranda), віце-президент Siemens AG і керівник сектора Global Center of Competence Cities


В рамках конференції «Рік в інфраструктурі - 2013» пройдуть наступні заходи:

  • Тематичні конференції по галузях:
    • Конференція «Інновації в будівництві»
    • Конференція з міжнародних залізничних перевезень
    • Конференція з реалізації проектів
    • Конференція з питань енергопостачання
    • Конференція з питань управління ефективністю об'єктів
  • Семінар для інформаційних директорів - закритий семінар для інформаційних директорів і керівників підприємств спрямований на висвітлення потреб експлуатаційних організацій, пов'язаних з управлінням інформацією про об'єкти.
  • Be Inspired Awards - презентації проектів фіналістів престижної премії Be Inspired Awards - 2013, продемонстрували видатні досягнення в області проектування, формування та експлуатації інфраструктури, будуть відзначені на церемонії нагородження переможців 2013 р. в ході урочистого банкету.
День представників ЗМІ
28 жовтня більше 100 журналістів з провідних світових ЗМІ зберуться на щорічній прес-конференції Bentley в Hilton London Metropole. Члени вищого керівництва і фахівці по продуктам Bentley представлять огляди недавно випущених і майбутніх програмних продуктів та послуг, а також розкажуть про ключових галузевих тенденції і плани Bentley, що стосуються комерційного та технічного розвитку.

Кріс Баррон (Chris Barron), віце-президент Bentley, зазначив: «Інформаційне моделювання будівель - це не тільки принципово інший підхід до реалізації інфраструктурних проектів, але і можливість покращувати якість проектів і підвищувати ефективність об'єктів інфраструктури по всьому світу. Конференція "Рік в інфраструктурі - 2013" відкриває чудові перспективи для вивчення досвіду організацій та ідейних лідерів, що використовують BIM для досягнення безпрецедентних результатів протягом життєвого циклу архітектурної, проектної, будівельної та експлуатаційної інформації. Лондон є ідеальним місцем для проведення конференції, оскільки саме у Великобританії активно застосовуються передові методи BIM. Якщо ви хочете навчитися використовувати BIM з максимальною ефективністю, обов'язково відвідайте конференцію "Рік в інфраструктурі - 2013"».

Спонсори

У число спонсорів конференції «Рік в інфраструктурі - 2013» входять:

  • Платиновий - McGraw Hill Construction
  • Представляють - EMAP, Fiatech, Siemens і Trimble
  • ЗМІ - 3D Visualization World, AEC Magazine, AECbytes, AECCafe, The American Surveyor, Asian Power, australia's Mining Monthly, CAD User, CE News, Constructech, Directions Magazine, Electric Energy T.net, Modern Steel Construction, Obras Urbanas, PennEnergy, PRIME, Process .co.ru Ltd, RAI (Rebuilding america's Infrastructure), SPAR Point Group, Strade .bentley.com/YII2013London">www.bentley.com/YII2013London.
    Про конкурс Be Inspired Awards

    Для участі в конкурсі Be Inspired Awards незалежне журі, що складається з провідних галузевих фахівців, відбирає унікальні та інноваційні проекти організацій, що підтримують світову інфраструктуру шляхом проектування, будівництва та/або експлуатації більш ефективних, безпечних і надійних доріг, будівель, промислових об'єктів, комунальних мереж і т. д. Перед цим щорічним конкурсом стоять наступні завдання:

    1. Пошук перспективних нововведень і передових методів у галузі проектування, будівництва, експлуатації та реалізації проектів.
    2. Стимулювання організацій, які реалізують унікальні проекти, що підтримують світову інфраструктуру.
    З моменту організації конкурсу у 2004 р. на ньому було представлено понад 2000 видатних інфраструктурних проектів, реалізованих в різних країнах світу. Програма Be Inspired Awards - це єдиний у своєму роді конкурс, що проводиться в міжнародному масштабі і охоплює найрізноманітніші категорії, включаючи всі типи інфраструктурних проектів. Щоб отримати додаткові відомості про конкурс Be Inspired Awards, відвідайте сторінку www.bentley.com/BeInspired.
    Про компанії Bentley Systems, Incorporated
    Компанія Bentley є світовим лідером в області постачання комплексних програмних рішень для підтримки інфраструктури, призначених для архітекторів, інженерів, фахівців з геоінформаційних систем і технологій, виробників і експлуатуючих організацій. Bentley Systems застосовує концепцію інформаційної мобільності для підвищення ефективності об'єктів інфраструктури допомогою інформаційного моделювання при реалізації комплексних проектів, спрямованих на створення інтелектуальної інфраструктури. Рішення компанії для проектування і моделювання інфраструктури на платформі MicroStation, для спільної роботи і розподілу роботи інженерних проектних груп на платформі ProjectWise і для управління інфраструктурними об'єктами на платформі AssetWise - підтримують широкий спектр сумісних додатків, які доповнюють професійні послуги, що надаються у всьому світі. Штат компанії Bentley, заснованої в 1984 р., перевищив 3000 співробітників, які працюють в регіональних представництвах в 50 країнах, а річний дохід компанії становить 500 млн дол. США. З 2005 р. компанія інвестувала понад 1 млрд дол. США в дослідження і розробки, а також у придбання інших компаній.

    Додаткові відомості про компанії Bentley см. на сайті www.bentley.com і річному звіті компанії Bentley. Щоб отримувати повідомлення про прес-релізи та новини компанії Bentley, підпишіться на RSS-канал. Переглянути базу даних інноваційних інфраструктурних проектів з можливістю пошуку у щорічній програмі премії Be Inspired Awards можна в електронній версії публікації Рік в інфраструктурі компанії Bentley. Щоб отримати доступ до сайту міжнародної професійної спільноти, який є місцем знайомства, спілкування та взаємного навчання фахівців з підтримки інфраструктури, відвідайте сайт Be Communities.

    Рейтинг провідних власників інфраструктурних об'єктів Bentley Infrastructure 500, унікальний перелік провідних державних і приватних власників інфраструктурних проектів у світі, складений на основі вартості сукупних інвестицій в інфраструктуру, можна завантажити на сторінці www.bentley.com/500.

    . Інші товарні знаки та найменування продуктів є власністю відповідних власників.


    Контакти для преси:
    Рон Куфельд (Ron Kuhfeld)
    1 610 321 6493
    ron.kuhfeld@bentley.com
    Наша сторінка у Twitter:
    @BentleySystems

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт