Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

SolidWorks 2014 і NVIDIA GRID: віртуалізація та віддалений доступ до робочих місць.

SolidWorks 2014 і NVIDIA GRID: віртуалізація та віддалений доступ до робочих місць.

Версія SolidWorks 2014 офіційно підтримує роботу в віртуальному середовищі на базі технології NVIDIA GRID™, тим самим забезпечуючи віддалених користувачів усіма перевагами апаратно прискореної графіки, як якщо б вони працювали в Solidworks на звичайному настільному ПК.

NVIDIA GRID - технологія для віртуалізації GPU, яка дозволяє декільком користувачам на декількох віртуальних машинах одночасно працювати в SolidWorks, використовуючи спільні ресурси GPU.

Доступ до віртуального робочого місця конструктора забезпечується з будь-якого пристрою - робочої станції, ноутбука, планшета або навіть смартфона, незалежно від операційної системи і типу каналу зв'язку. Всі обчислення і обробка тривимірної графіки здійснюються на серверній стороні - там же, де зберігаються дані, з якими працює користувач, а на користувальницьке пристрій передається тільки зображення.

Робота можлива як у варіанті виділеного, так і у варіанті розділяється GPU. У першому випадку використовується технологія «перекидання» GPU для досягнення у віртуальній машині рівня максимальної продуктивності професійної графікою класу Hi-End. У другому - ресурси GPU розподіляються між кількома віртуальними робочими столами. В обох випадках забезпечується продуктивність настільних комп'ютерів з дискретною графікою.

Застосування технологій NVIDIA GRID™ для роботи в програмному комплексі SolidWorks дозволяє вирішити завдання інформаційної безпеки на підприємствах ОПК, спростити адміністрування системи і знизити вартість володіння.

Детальніше про технології NVIDIA GRID™ можна дізнатися тут.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт