Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ВАТ «НВО «Наука» підвищує ефективність процесу технологічної підготовки виробництва з допомогою 1С:PDM .

ВАТ «НВО «Наука» підвищує ефективність процесу технологічної підготовки виробництва з допомогою 1С:PDM

Для автоматизації технологічної підготовки виробництва й організації обміну даними з «1С:Управління виробничим підприємством 8» ВАТ «НВО «Наука» впровадило рішення 1С:PDM Управління інженерними даними. ВАТ «НВО «Наука» є провідним Російським підприємством авіаційно-космічної галузі та найбільшим виробником систем життєзабезпечення літаків, вертольотів і космічних пілотованих кораблів.

Рішення 1С:PDM вибиралося виходячи з функціональних можливостей, ціни, готовності до застосування та коротким терміном запуску в експлуатацію.

З метою швидкого освоєння 1С:PDM на підприємстві фахівцями компанії APPIUS були проведені курси навчання по роботі в системі конструкторів, технологів. Крім того, було підготовлено контрольний приклад: від імпорту з 3D-моделі до формування технологічної схеми виробу для демонстрації роботи в системі конструктора, нормувальника, технолога.

У процесі впровадження розроблені технологічні карти, додаткові звіти, доопрацьована конфігурація 1С:УПП, виконані роботи по первинному переносу та формування складу виробу в 1С:PDM з раніше введених специфікацій номенклатури 1С:УПП.

Впровадження PDM-системи дозволило вивірити і актуалізувати неструктуровану інформації по інструменту, матеріалів, обладнання, підрозділам і т.п. зберігається в довідниках 1С:УПП. В даний час компанією APPIUS здійснюється технічна підтримка системи.

Андрій Сдобников, головний технолог ВАТ «НВО «Наука»:

«В результаті впровадження технологічного модуля системи 1С:PDM ми отримали суттєвий виграш часу на різних етапах технологічної підготовки виробництва, виключили ручне введення даних, т.е. вплив людського фактора. Використовуючи 1С:PDM, ми тепер не тільки повністю забезпечуємо технологічну опрацювання наших виробів, але і пропонуємо свої послуги з розробки технології і виготовлення виробів для сторонніх замовників».

APPIUS - інженерно-консалтингова компанія, провідний російський розробник PLM-рішень на платформі 1С:Підприємство 8.

Рішення компанії APPIUS призначені для ефективного управління підприємством як єдиним комплексом і дозволяють включити конструкторські і технологічні підрозділи в Єдиний Інформаційний Простір підприємства.

Контактна інформація:
тел./факс (495) 916-71-56
Адреса: 125130, Москва, Старопетрівське проїзд, 7А
info@appius.ru, www.appius.ru
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт