Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Зібрати за 60 секунд. АСКОН являє швидкісний 3D-головоломка для iPad і iPhone.

Зібрати за 60 секунд. АСКОН являє швидкісний 3D-головоломка для iPad і iPhone

Російський розробник інженерного програмного забезпечення, компанія АСКОН, пропонує шанувальникам Apple-гаджетів і любителям головоломок нову розвагу - тривимірний пазл Machinator для мобільних пристроїв. Замість звичних плоских деталей в Machinator'е для складання використовуються 3D-фрагменти віртуальних моделей - робота, вертольоти, мотоцикли і навіть динозавра. За перші п'ять днів кількість скачувань гри перевищило 5000. Гравці, які вміють працювати з системою тривимірного моделювання КОМПАС-3D, в якій створені всі ігрові об'єкти, що можуть розробити свої моделі і завантажити їх в Machinator.

Мобільний додаток має власний «магазин», в якому гравець може вибрати безкоштовну або придбати платну 3D-модель. На сьогоднішній день на полицях магазину» Machinator'а доступно 16 моделей, з них 12 безкоштовних.

У кожній моделі, будь то мікроскоп або робот-трансформер, є необхідна і достатня для складання кількість деталей. Починати складання гравець може з будь-якої з них - головне знайти місце тривимірної деталі в просторі. Час, витрачений на збірку, фіксується за допомогою таймера, за використання підказок додається «штрафне» час. Раз на місяць АСКОН буде нагороджувати самих швидких гравців, поділилися своїми результатами в соціальних мережах: гра інтегрована з Facebook.

За задумом розробника, будь-який бажаючий може стати співавтором ігри і розмістити в «магазині» свої власні моделі - на умовах платного або безкоштовного скачування. Всі об'єкти, представлені в Machinator для складання, створені в системі тривимірного моделювання КОМПАС-3D, так що вміння працювати в ній дозволить не тільки здивувати інших гравців несподіваною 3D-моделлю, але і заробити. «Для прийому «народних» моделей буде відкрито спеціальний ресурс. Звичайно, не всяке творчість потрапить в гру, але ми впевнені, що, дотримуючись наших рекомендацій і використовуючи свої винахідницькі здібності, гравці запропонують масу оригінальних ідей і моделей», - пояснює керівник розробки проекту і автор ідеї Machinator Ілля Маз.

Якщо традиційні, знайомі нам з дитинства пазли розвивали дрібну моторику рук, то 3D-пазл Machinator (що в перекладі з латинської, означає «винахідник») тренує уяву, просторове мислення і допомагає зібрати віртуальну об'ємну модель всього одним пальцем! Перша версія гри випущена під операційну систему iOS, найближчим часом Machinator буде доступний і для користувачів Android-пристроїв.

Контакти:
Катерина Гавшин, PR-менеджер АСКОН, gavshina@ascon.ru
Тел. (495) 783-25-59, 783-25-60 (доб 2131)

АСКОН-Machinator-2 АСКОН-Machinator-1


АСКОН-Machinator-4 АСКОН-Machinator-3

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт